Ar lielāko koncertu grupas vēsturē Tallinas arēnā uzstāsies "Ewert and The Two Dragons"
Šopavasar igauņu supergrupa savus Latvijas fanus priecēja "Palladium" koncertzālē.
Kultūra
2015. gada 12. decembris, 11:30

Ar lielāko koncertu grupas vēsturē Tallinas arēnā uzstāsies "Ewert and The Two Dragons"

Jauns.lv

Ar savu līdz šim lielāko solo koncertu 22.martā Tallinas "Saku" arēnā uzstāsies igauņu grupa "Ewert and The Two Dragons", informēja koncertaģentūras "FBI" pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Grupas dalībnieki sola šovu ar iespaidīgu skatuvi un jaunākajām tehnoloģijām skaņu un gaismu risinājumos.

"Mēs vēlamies virzīties uz priekšu. Tas ir nozīmīgs solis, tāpat kā mūsu albuma "Good Man Down" prezentācija, kā priekšnesums "Nordea" koncertzālē un uzstāšanās uz galvenās skatuves "Positivus" festivālā. Jaunais arēnas šovs būs izaicinājums. Mēs vēlamies pārsteigt paši sevi, izmēģināt jaunas lietas, sniedzot klātesošajiem labāko muzikālo pieredzi pasaulē, neko vairāk un neko mazāk," stāstīja grupas pārstāvji.

Viņi uzskata, ka šovs arēnā ir ļoti veiksmīgi sapludināts ar jaunā albuma "Circles" ieraksta koncepciju. "Ja turpini diendienā staigāt pa ierasto ceļu, nevari cerēt, ka kaut kas mainīsies vai attīstīsies. Tas noved pie komforta, bet īsti neko neuzlabo. Grupa nav stāvējusi uz vietas, taču mums ir nepieciešami jauni izaicinājumi, lai varētu attīstīties. Mēs esam izkāpuši no savas komforta zonas, un to raksturo pirmā uzstāšanās arēnā pašiem ar savu solo šovu," piemetināja mūziķi.

Šī gada sākumā ierakstu kompānijas "Warner" paspārnē tika laists klajā grupas trešais solo albums "Circles", mūziķi devās koncertēt ASV un Eiropā.

BNS/ Foto: Ieva Čīka/LETA