Vēža nomocītajam Viesturam vajag vien dažus tūkstošus! Nauda operācijai Kauņā viņam būtu Ziemassvētku dāvana
Viesturam Bundžam cīņā ar agresīvu mēles vēzi jau tūlīt gatavi palīdzēt ārsti Lietuvā. Tam vajadzīga relatīvi neliela naudas summa - saziedosim!?
Sabiedrība
2015. gada 17. decembris, 21:15

Vēža nomocītajam Viesturam vajag vien dažus tūkstošus! Nauda operācijai Kauņā viņam būtu Ziemassvētku dāvana

Jauns.lv

Divu bērnu tētis un mīlošs vīrs Viesturs Bundža jau vairākus gadus cīnās ar mēles vēzi agresīvā formā. Viņš pilnā mērā "izbaudījis" Latvijas medicīnas sistēmas absurdus, un par piedzīvoto nav klusējis. Viesturs raksta blogu, kurā informē par slimības gaitu - priecīgāki brīži mijas ar pavisam skumjiem notikumiem, taču nu parādījusies iespēja tikt operētam Lietuvā, Kauņā.

Operācijas izmaksas, salīdzinot ar citu slimnieku vajadzībām ārstējoties Rietumos, ir niecīgas. Taču nauda Viesturam vajadzīga steidzami, jo Kauņas dakteri viņu gatavi operēt jau tuvākajās dienās.

“Nezinu, vai vēl nedēļas, mēneši vai gads atlicis. Vēlos, protams, vēl kādu laiku nodzīvot un kaut ko no sevis bērniem atstāt. Sajūta Lietuvā bija lieliska, ka tādi veči par tevi cīnās un domā,” savā pēdējā ierakstā blogā teic Viesturs. Viņš nupat bija uz izmeklējumiem Kauņā, un operācijai, kas varētu glābt  Viestura dzīvību, jānotiek jau pavisam drīz. Tam vajadzīga nauda. Viesturs raksta: "Trešdien arī būs aprēķins par izmaksām, operācijas izmaksas būs daudz zemākas kā Rietumos, varbūt kādi 1000-2000 eiro, kas līdz tam jāsavāc. Vairāk un lielākas summas varētu būt uz visu starošanu un pēcoperācijas cīņu".

Ziedosim Viesturam, sagādājot viņam Ziemassvētkos cerību uz dzīvi, dzīvību un izveseļošanos!

Pārskaitījumā norādot:

Ziedojums Viesturam

Konta numurs:

LV34LATB0007250276717

Viesturs Bundža

AS Norvik Banka

LATBLV22

  Cita starpā Viesturs Bundža savā blogā iepriekš pastāstījis savus secinājumus par onkoloģiju Latvijā, un tie ir skarbi: lasi

http://viestursbundza.webs.com/apps/blog/

Kasjauns.lv/Foto: No Viestura personīgā arhīva