Ilvess varētu pārvākties uz Latviju un kļūt par populāru politiķi, prognozē deputāts
Eiroparlamenta deputāts no Latvijas Artis Pabriks uzskata, ka pēc laulībām ar latvieti Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess varētu kļūt par veiksmīgu Latvijas politiķi.
Politika
2015. gada 19. decembris, 07:19

Ilvess varētu pārvākties uz Latviju un kļūt par populāru politiķi, prognozē deputāts

Jauns.lv

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess pēc savu pilnvaru beigām nākamā gada rudenī varētu pārcelties uz dzīvi Latvijā un kļūt par populāru Latvijas politiķi, prāto Eiroparlamenta deputāts, bijušais ārlietu ministrs Artis Pabriks. Ilvess pēc laulībām ar latvieti Ievu Kupci turpmāk varētu dzīvot Latvijā.

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess, kas nesen saderinājās ar Latvijas ierēdni Ievu Kupci, tuvākajā nākotnē var kļūt par Latvijas politiķi. Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē Twitter paudis:

„Drīz uz Latviju varētu pārvākties Ilvess. Latvijā viņš ir populārs, var kandidēt uz atbildīgiem amatiem un sastādīt konkurenci pašmāju līderiem”.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka Igaunijas prezidents novembra vidū saderinājās ar Latvijas Aizsardzības ministrijas kiberdrošības dienesta vadītāju Ievu Kupci un drīzumā, pēc visa spriežot, gaidāmas viņu laulības.

 

Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA, Ieva Čīka/LETA