Dienu pirms Ziemassvētkiem satiksmes negadījumos dzīvības aprāvušās diviem cilvēkiem
Abos traģiskajos negadījumos iesaistītas bija "Volvo" automašīnas.
112
2015. gada 24. decembris, 12:28

Dienu pirms Ziemassvētkiem satiksmes negadījumos dzīvības aprāvušās diviem cilvēkiem

Jauns.lv

Vakar Latvijā ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši divi cilvēki - viens automašīnas vadītājs un viens gājējs, informēja Valsts policijā.

Bauskas novadā ap plkst.9.30 autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 52.kilometrā 1986.gadā dzimušā vīrieša vadīta automašīna "Volvo" ar piekabi pagaidām nenoskaidrotos apstākļos iebraukusi pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu "Audi A4". Negadījumā bojā gāja automašīnas "Volvo" vadītājs.

Olaines novadā pagājušajā naktī Jelgavas šosejas 28.kilometrā 1986.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Volvo" uzbrauca 1993.gadā dzimušam vīrietim, kurš notikuma vietā nomiris vēl pirms mediķu ierašanās.

Savukārt Salaspilī, Rīgas ielā, 1961.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" uzbraucis gājējai - 1987.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rēzeknes novada Griškānu pagastā 1994.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", nav ticis galā ar tās vadību nobraucis no ceļa un apgāzies. Slimnīcā ar traumām nogādāts automašīnas vadītājs un pasažiere.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi ar 11 cietušajiem un diviem bojā gājušajiem.

LETA/Foto: Baiba Aprāne