Viesturs stāsta par savu Ziemassvētku brīnumu: "Man negribas sākt jaunu dzīvi, bet ar pateicību turpināt šo pašu veco"
"Vēl pirms nedēļas es iekšēji sāku gatavoties nāvei," saka Viesturs. Ar līdzcilvēku palīdzību veiksmīgi izdevusies kakla audzēju izgriešanas operācija Kauņā. Taču cīņa vēl nav galā, un ķīmijterapijai būtu nepieciešami vēl apmēram 5000 eiro. Tas nav daudz, ja mēs visi pa drusciņai palīdzam!
Sabiedrība
2015. gada 25. decembris, 18:19

Viesturs stāsta par savu Ziemassvētku brīnumu: "Man negribas sākt jaunu dzīvi, bet ar pateicību turpināt šo pašu veco"

Jauns.lv

"Mani pirmie Ziemassvētki ārpus mājas. Kauņas Universitātes klīnikas palātā. Mans mazais Ziemassvētku brīnums," par nule pārdzīvoto kakla audzēju izgriešanas operāciju Kauņā sociālajā tīklā "Facebook" raksta Viesturs Bundža - 48 gadus vecs vīrietis, triju bērnu tēvs, kurš spītīgi cīnās ar vēzi. Pirms nedēļas ar līdzpilsoņu palīdzību mums izdevās saziedot naudu, kas nosedza operācijas izmaksas - 5500 eiro, un operācija viņam bija īsts svētku brīnums.

Viesturs saka lielu paldies visiem, kuri palīdzēja: "Tik ļoti, ļoti daudz lietu, kas visas ir sakritušas un veidojušas pozitīvu notikumu ķēdi! Kakla muskulis bija cauraudzis no vienas vietas, nebija tur četri, bet 4x10 mezgli, miega artērijai audzējs bija aptinies apkārt," stāsta Viesturs. Operācija izdevusies veiksmīgi.  "Lai slavēts šis Dieva un cilvēku brīnums, kas noticis ar mani pēdējo divu nedēļu laikā. Lai svēta Kristus dzimšanas diena," viņš raksta.

Taču cīņa vēl nebūt nav galā. Viesturam nepieciešami vēl līdzekļi tālākām medicīniskām manipulācijām, kam būtu jāved izveseļošanās virzienā. Precīzas summas viņš vēl nevar nosaukt, taču provizoriski tie būtu apmēram pieci tūkstoši eiro. Viesturam nozīmētas 10 starošanas.

5000 eiro - tas šķietami nav daudz, taču sirdzējam ļoti būtiski. Mēs izvilkām Viesturu no nāves ķetnām, tagad nepieciešama vēl nedaudz jūsu palīdzība, lai dotu iespēju vīrietim izveseļoties pavisam.

Ziedosim Viesturam, sagādājot viņam cerību uz dzīvi, dzīvību un izveseļošanos!

Pārskaitījumā norādot:

Ziedojums Viesturam

Konta numurs:

LV34LATB0007250276717

Viesturs Bundža

AS Norvik Banka

LATBLV22

Kasjauns.lv/Foto: Facebook