Elejā notikusi traģiska kravas un vieglās automašīnas sadursme; gājis bojā cilvēks
"Skats bija briesmīgs. Busiņš izskatījās pavisam samīcīts," portālam Kasjauns.lv norādīja nelaimes aculieciniece Madara, kura kopā ar ģimeni devās no Jelgavas uz Eleju. Traģēdija notikusi uz Jelgavas-Elejas šosejas, netālu no pagrieziena uz Platoni.
112
2016. gada 4. janvāris, 12:20

Elejā notikusi traģiska kravas un vieglās automašīnas sadursme; gājis bojā cilvēks

Jauns.lv

Jelgavas novada Elejā šodien kravas un vieglās automašīnas sadursmē gājis bojā 70 gadu vecs vīrietis. Ir arī vairāki cietušie, pastāstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Purviņa.

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts ap plkst.11. Pagaidām plašāka informācija par negadījumu no mediķiem nav pieejama.

"Skats bija briesmīgs. Busiņš izskatījās pavisam samīcīts," portālam Kasjauns.lv norādīja nelaimes aculieciniece Madara, kura kopā ar ģimeni ap šo laiku devās no Jelgavas uz Eleju. Traģēdija notikusi uz Jelgavas-Elejas šosejas, netālu no pagrieziena uz Platoni.

Kā norādīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, speciālisti patlaban strādā negadījuma vietā un pagaidām nevar sniegt plašāku informāciju par notikušo.

NMPD savā "Twitter" kontā raksta, ka negadījumā ir vairāki cietušie. Tāpat tiek norādīts, ka uz notikuma vietu devusies tā dēvētā "500 brigāde" jeb ārsta-speciālista brigāde, kas dodas tikai smagos/sarežģītos izsaukumos.

   


LETA, Kasjauns.lv /Foto: Lita Krone/LETA

Tēmas