Lūgums palīdzēt! Bērzciemā mīklaini pazūd suns, kuru pamana 100 km no mājām
Ja kāds ir redzējis, vai zina Brendas atrašanās vietu, lūgums zvanīt pa tel. 22025566 vai 26569652.
112
2016. gada 12. janvāris, 17:38

Lūgums palīdzēt! Bērzciemā mīklaini pazūd suns, kuru pamana 100 km no mājām

Jauns.lv

Kucīte vārdā Brenda pēdējo reizi redzēta Jaunmārupes apkārtnē, aptuveni 100km no mājām. Saimnieki lūdz atsaukties visus, kuriem ir informācija par Brendas iespējamo atrašanās vietu.

Saimniekiem aizdomas par nolaupīšanu

Saimnieki apgalvo, ka Brenda pazudusi naktī uz 2. janvāri, no mājām Bērzciemā (Engures novadā). „Mūsuprāt viņu kāds aizveda, jo nākamās dienas vakarpusē, pateicoties mūsu ierakstam sociālajos tīklos, viņu ieraudzīja un atpazina kāda sieviete Jaunmārupē, klīstam gar Loka ceļu un pie veikala „Klements” – aptuveni 100km no mājām. Savukārt 5. janvārī Brenda manīta jau Dzilnuciemā (Babītes novadā). Ir aizdomas, ka viņa nolaupīta peļņas nolūkos, lai dzemdētu kucēnus, taču, kad konstatēts, ka Brenda ir sterilizēta, no viņas vienkārši atbrīvojušies, pametot ceļa malā,” spriež saimniece Madara.

Palīdziet Brendai nokļūt mājās

Brenda ir Vācu aitu suņu šķirnes kucīte, sterilizēta un 10 gadus veca. Kucītei nav kakla siksnas, viņa pieklibo ar kreiso pakaļkāju un viņai nepieciešamas zāles. „Normālos apstākļos ir cilvēkiem draudzīga. Stresa situācijā var izvairīties no cilvēka un būt ļoti bailīga,” skaidro saimniece.

Ja kāds ir redzējis, vai zina Brendas atrašanās vietu, lūgums zvanīt pa tel. 22025566 vai 26569652. Brendas saimnieki atradējam sola dāsnu atlīdzību.

Kasjauns.lv/Foto: aculiecinieka foto