Rīgas Sniega parks Mežaparkā paplašinās
Apmeklētājiem ar savu inventāru slidotava un distanču slēpošanas trases izmantošana ir bez maksas!
Runā Rīga
2016. gada 14. janvāris, 16:26

Rīgas Sniega parks Mežaparkā paplašinās

Jauns.lv

Ņemot vērā apmeklētāju lielo interesi, "Mežaparka" Lielās estrādes teritorijā izveidotais "Rīgas Sniega parks" paplašina pieejamo ziemas izklaižu piedāvājumu.

Jau kopš svētdienas pēcpusdienas ierīkots slidošanas un distanču slēpošanas inventāra nomas punkts. Nomas punktā pieejami 100 slidu pāri – no 27. līdz 47 izmēram, kā arī tiek piedāvāti 50 slēpju komplekti, sākot no 90 līdz 207 cm garumā un apavi izmēros sākot no 25. līdz pat 48. izmēram. Zinošs personāls palīdzēs ikvienam atrast atbilstošāko ekipējumu.

Apmeklētājiem ar savu inventāru slidotava un distanču slēpošanas trases izmantošana ir bez maksas!

Blakus nomas punktam izveidota arī kafejnīca, kurā ir iespēja iegādāties karstus dzērienus un uzkodas.

Savukārt gatavojoties nedēļas nogalei, apmeklētāju ērtībai iegādātas papildus kameršļūkšanas kameras, kā arī papildus trijām jau esošajām trasēm šobrīd tiek veidota vēl viena kameršļūkšanas trase.

Darba laiks no otrdienas līdz piektdienai ir plkst. 15:00 -  21:00, sestdienās un svētdienās plkst. 11:00 – 21:00, pirmdienās – slēgts. Ieeja pa estrādes vārtiem Nr. 5.

Iebraukšanas biļete Mežaparkā ar autotransportu EUR 2.

Mežaparka alejās ierīkotas distanču slēpošanas trases, brauc bērni ar ragaviņām, kājām pārvietojas ģimenes ar bērniem un senioru vecuma cilvēki, atļauta autotransporta iebraukšana, tādēļ  "Rīgas Sniega parku" organizatori SIA "Cīruļkalns - atpūtas bāze" un SIA "Rīgas meži" aicina visus apmeklētājus

ievērot ceļu satiksmes noteikumus un autovadītājiem nepārsniegt atļauto maksimālo braukšanas ātrumu 20 km/h! Sadarbībā ar SIA "Rīgas meži" / Publicitātes foto