Prezident, veseļojies! Vējonis saņem tūkstošiem uzmundrinājuma vārdu
Carnikavas pamatskolas 1. - 4. klašu skolēni vienojušies sirsnīgā zibakcijā „Prezident, veseļojies!”, sūtot sveicienus un vēlot drīzu atveseļošanos Valsts prezidentam Raimondam Vējonim.
Sabiedrība
2016. gada 22. janvāris, 15:25

Prezident, veseļojies! Vējonis saņem tūkstošiem uzmundrinājuma vārdu

Jauns.lv

Valsts prezidents Raimonds Vējonis šajās dienās saņem tūkstošiem uzmundrinājuma vārdus un desmitiem ziedu pušķus ar vēlējumiem atgūt veselību un atgriezties darbā. Laba vēlējumus prezidents saņem gan no ārvalsts kolēģiem un vēstniekiem, gan no vienkāršajiem Latvijas iedzīvotājiem, tostarp no dzimtās Madonas.

„Šajās dienās Valsts prezidentam tiek sūtīts milzum daudz sveicienu, labu vārdu un vēlējumu ātrāk atgūt veselību. Lielākoties cilvēki sūta savus vēlējumus elektroniskā veidā – tie ir tūkstošiem ierakstu sociālajos tīklos, arī e-pasti. Raimonda Vējoņa ģimene ikvienu uzmundrinošo vēsti saņem ar patiesu aizkustinājumu kā nozīmīgu atbalstu sarežģītā brīdī un pateicas ikvienam par plašo atbalstu, izturības vēlējumiem un labajām domām un vārdiem. Valsts prezidenta kanceleja apkopo šos vēstījumus, lai iepazīstinātu ar tiem Valsts prezidentu.

Valsts prezidentam tiek sūtīts arī daudz ziedu un apsveikuma kartīšu (tās tiek nogādātas gan slimnīcā, gan Melngalvju namā) – no ārvalstu vēstniekiem, kolēģiem, draugiem un paziņām, kā arī privātpersonām. Šie sūtījumi tiek nodoti Raimonda Vējoņa ģimenei, jo intensīvās terapijas palātā, kur viņš patlaban atrodas, tos nav iespējams atstāt.

Vēlos arī piebilst, ka Stradiņa slimnīca, kur pašlaik ārstējas Valsts prezidents, aicina ziedot asinis, kas vistiešāk palīdzētu kardioķirurģijas un citiem pacientiem. Arī Valsts prezidenta kanceleja pievienojas šim aicinājumam,” Kasjauns.lv pastāstīja Valsts prezidenta kancelejas preses padomnieks Gusts Kikusts.

Prezidentam laba vēlējumus savā „Facebook” lapā velta arī Igaunijas prezidenta kundze Ieva Ilvesa, kura raksta: „Lai gan esmu ārpus Latvijas, ar bažām sekoju līdzi ziņām no Rīgas. Šajā situācijā uzmundrina sirsnīgais latviešu atbalsts mūsu Prezidentam Vējonim.

Novēlu pēc iespējas drīzāku atveseļošanos Prezidentam Vējonim, kā arī izturību Prezidenta dzīvesbiedrei Ivetai. Es un Tomass esam kopā ar Jums. Ar sveicieniem un drīzas izveseļošanās vēlējumiem”.

Latvijas sieviešu futbola izlases novēlējums Raimondam Vējonim Laba vēlējumi prezidentam no dzimtās Madonas Elmārs Barkāns/Foto: Ieva Lūka/LETA, „Facebook”