Anmary un Uģis Roze Jāņa Lūsēna muzikālās apvienības "Promenāde" Valentīndienas koncertā "Dāvana"
Runā Rīga
2016. gada 5. februāris, 15:22

Anmary un Uģis Roze Jāņa Lūsēna muzikālās apvienības "Promenāde" Valentīndienas koncertā "Dāvana"

Jauns.lv

Mazajā ģildē 14.februārī plkst. 16.00 Valentīndienas koncertprogrammā “Dāvana” klausītājiem būs iespēja baudīt Jāņa Lūsēna dziesmas divu skanīgu un šarmantu balsu īpašnieku – Anmary un Uģa Rozes izpildījumā.

Komponists Jānis Lūsēns pērn ar jaunu sparu pievērsās popmūzikai, izveidojot muzikālu apvienību “Promenāde” ar lielisku latviešu estrādes duetu – Anmary un Uģi Rozi. Kā saka pats komponists - „Latviešu estrādes mūzikā ir bijuši spilgti dueti un savu šarmu tie nav zaudējuši līdz pat mūsdienām. Daudzu gadu garumā bija tapušas dziesmas, kuru muzikālā stilistika bija brīva no kāda projekta noteiktajiem rāmjiem un pie manis nonākusī dzeja prasīt prasījās uz delverībām. Faktiski “Promenāde” - tā ir muzikāla koķetērija ar dažādiem stiliem, raksturiem un brīvības sajūta, kas mazliet pretstatā ar latviešiem raksturīgo grūtsirdību.”

Jāņa Lūsēna mūzikas rokraksts šajā projektā guvis jaunas krāsas līnijas un izteiksmes veidu, tomēr kā nemainīga vērtība  visa pamatā ir laba dzeja (Inese Zandere, Māris Čaklais, Ojārs Vācietis, Māris Melgalvs u.c.).

Koncertā pie klavierēm un konferansjē lomā būs komponists Jānis Lūsēns, basa ģitāra  - Jānis Lūsēns juniors.

Koncertu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Ieejas maksa EUR 5.00. Biļetes nopērkamas stundu pirms koncerta RKTMC “Mazā ģilde”


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto