Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoram "Ēnu dienā" sekos 11 ēnas
Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.
Runā Rīga
2016. gada 9. februāris, 19:33

Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoram "Ēnu dienā" sekos 11 ēnas

Jauns.lv

Trešdiena, 10.februārī, Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs “Ēnu dienā” kopā ar 11 ēnām no dažādām skolām apmeklēs atjaunoto Latvijas Nacionālo mākslas muzeja ēku un iepazīsies ar plānotajiem rekonstrukcijas darbiem VEF kultūras pilī.

Jau trešo gadu Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoram Oļegam Burovam "Ēnu dienā" darba gaitās līdzi sekos skolēni. O.Burovam šogad būs vienpadsmit "ēnas" jeb 11 jaunieši, kuri mācās pēdējās vidusskolas klasēs – Liene Zāģere no Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas, Anna Luīze Baratinska, Alise Anda Dzintare un Kristīne Luka Indāne no Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas, Anna Kuka no Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas, Anna Šukture un Emīls Plato no Rīgas valsts Vācu ģimnāzijas, Darja Ļebedeva no Rīgas Kultūras vidusskolas, Gints Jankovskis no Rīgas 14.vakara (maiņu) vidusskolas, Emīls Eihmanis no Rīgas Tālmācības vidusskolas un Laima Līduma no Gulbenes 2.vidusskolas.  

“Ēnu diena” kopā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru O.Burovu sāksies plkst.10.00 ar atjaunotās Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ēkas apskati. Pēc tam visi dosies uz Rīgas Klasisko ģimnāziju (Purvciema ielā 38), kur pagājušajā gadā tika labiekārtots sporta stadions un uzstādītas jaunas rotaļu un fizisko aktivitāšu iekārtas.  

Savukārt pēc tam jaunieši kopā ar direktoru dosies uz Rīgas 84.vidusskolu (Lielvārdes ielā 141), kur piedalīsies sanāksmē par skolai piesaistītās teritorijas 5,8  hektāra platībā attīstību un nepieciešamo labiekārtojumu. Sanāksmē piedalīsies arī skolas vadība un skolas audzēkņi.

Pēc sanāksmes tiks apsekota vidi degradējoša būve Lielvārdes ielā 132. Ēnu dienas laikā tiks pievērsta jauniešu uzmanība vēl virknei graustiem pilsētā un tie klātienē arī apsekoti.     

“Ēnu diena” kopā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru Oļegu Burovu noslēgsies ap plkst.16.00 VEF kultūras pilī (Ropažu ielā 2), kur kopā ar būvniecības speciālistiem un arhitektiem tiks apsekots objekts pirms plānotās rekonstrukcijas.    


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA