Rīgas dome un "Swedbank" jau 15. reizi atbalstīs uzņēmējus grantu programmā "Atspēriens"
Runā Rīga
2016. gada 16. februāris, 11:53

Rīgas dome un "Swedbank" jau 15. reizi atbalstīs uzņēmējus grantu programmā "Atspēriens"

Jauns.lv

Rīgas dome un “Swedbank”, turpinot veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību galvaspilsētā, jau piecpadsmito reizi parakstīs vienošanos par grantu programmas “Atspēriens” īstenošanu 2016.gada pirmajā pusgadā.

Arī šogad vienas inovatīvas biznesa idejas atbalstam būs iespēja saņemt līdz pat 15 000 eiro. Jaunie uzņēmēji aicināti pieteikties „Atspēriena” konkursam līdz šā gada 21.martam.

Līguma par sadarbību starp Rīgas domi un “Swedbank” parakstīšanas ceremonija notiks ceturtdien, 18.februārī, plkst.13 grantu programmas laureāta, uzņēmuma “Certes Technologies” telpās, Mūkusalas ielā 41b-8, pēc kuras būs iespējams iepazīties ar uzņēmuma ražošanas procesu.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, “Swedbank” valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis un „Certes Technologies” uzņēmuma valdes loceklis, “Atspēriena” laureāts 2014.gadā Agnis Kalniņš.

Pasākumā “Certes Technologies” pārstāvji iepazīstinās ar mācību klašu audio sistēmu ražošanas procesu, kā atbalstam 2014.gadā saņēma programmas grantu.

Kopš 2009.gada grantu programmā atbalstītas 126 uzņēmējdarbības idejas, piešķirot kopējo līdzfinansējumu gandrīz 1 000 000 eiro apmērā. Arī šogad grantu programma „Atspēriens” turpinās piedāvāt ne tikai finansiālu atbalstu konkursa uzvarētājiem, bet arī jaunas zināšanas, organizējot bezmaksas seminārus par uzņēmējdarbībā svarīgām tēmām, kas būtiskas ikvienas labas idejas īstenošanai.

Grantu programmas „Atspēriens” aktualitātēm iespējams sekot līdzi arī sociālajā vietnē Twitter – (@Atsperiens) un Facebook.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Regīna Zommere / Publicitātes foto