Parādījusies versija, kas varētu būt noticis ar pazudušo Mārtiņu Grandānu
Vai esi redzējis Mārtiņu vai zini kaut ko par viņa atrašanās vietu? Ja ir kaut mazākā informācija, lūgums vērsties policijā.
112
2016. gada 18. februāris, 07:31

Parādījusies versija, kas varētu būt noticis ar pazudušo Mārtiņu Grandānu

Jauns.lv

Pagājis jau gandrīz mēnesis, kopš bez vēsts pazudis 25 gadus vecais rīdzinieks Mārtiņš Grandāns. Viņš sestdien, 23. janvārī, ap pieciem no rīta izgāja no bāra „Just” Vecrīgā (pie Triangula bastiona) un kopš tā laika nav redzēts. Mārtiņa draudzene Ilva joprojām cer atrast savu draugu. Savukārt policijai parādījusies galvenā versija puiša pazušanas lietā.

„Šobrīd man nav zināms pilnīgi nekas saistībā ar Mārtiņa pazušanu. Nav arī versiju par to, kā tas noticis,” sarunā ar portālu Kasjauns.lv pauž Mārtiņa draudzene Ilva. Meitene nav zaudējusi cerības – pēc Mārtiņa pazušanas viņa ievietojusi publisku aicinājumu Feisbukā ar lūgumu ziņot, ja kādam ir būtiska informācija par iespējamo Mārtiņa atrašanās vietu. „Sazinājos arī ar organizāciju „Bezvests.lv”, taču pagaidām gan atbildi neesmu saņēmusi,” stāsta Ilva. Brīvprātīgo meklētāju tīmekļa vietnē šobrīd ir ievietota informācija par pazudušo Mārtiņu Grandānu.

Pazudis no kameru redzesloka Vanšu tilta apkārtnē

No policijas rīcībā esošās informācijas nesen izvirzīta galvenā versija, kas varētu būt noticis ar Mārtiņu – viņš varētu būt ielūzis ledū Daugavā. „Pieejamā informācija liecina, ka vīrietis varētu būt ielūzis ledū. Videonovērošanas kameras fiksējušas, ka viņš liktenīgajā naktī devies Daugavas virzienā pie Vanšu tilta, taču uz tilta esošās kameras liecina, ka tiltu viņš nav šķērsojis,” informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska. Policijā arī paskaidroja, ka ūdenslīdēji jau ir pārmeklējuši vietu, kur Mārtiņš varētu būt ielūzis, taču pagaidām viņš nav atrasts. Šobrīd policija turpina meklēt vīrieti. Tiek pārbaudītas arī citas iespējamās versijas.

Jebkurš, kura rīcībā varētu būt informācija par Mārtiņa Grandāna iespējamo atrašanās vietu, tiek aicināts ziņot viņa draudzenei Ilvai (26116108), Mārtiņa mammai (26535170). Informāciju var sniegt arī anonīmi, rakstot vai zvanot uz 26261278 puiša krustmātei Silvijai vai arī vērsties Valsts policijā.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook, Google Maps