Deju zelta izlase kopā ar "Mirage Jazz Orchestra" Ziemeļblāzmā
Runā Rīga
2016. gada 18. februāris, 11:50

Deju zelta izlase kopā ar "Mirage Jazz Orchestra" Ziemeļblāzmā

Jauns.lv

12. martā plkst. 19.00, atjaunojot senu tradīciju Kultūras pilī „Ziemeļblāzma”, aicinām uz Ziedu balli visus, kam tuvs dejotprieks

Ballē muzicēs „Mirage Jazz Orchestra” un talantīgā spēcīgās balss īpašniece ar Latīņamerikas temperamentu – Diāna Pīrāgs. Programmā deju zelta izlase - fokstrots, rumba, ča ča ča, lēnais valsis, kviksteps, samba, džaivs, vīnes valsis un tango.

„Mirage Jazz Orchestra” - pieredzējis orķestris, kas nospēlējis neskaitāmas balles un kura repertuārā ir visdažādāko stilu mūzika – sākot no džeza klasikas līdz pat pazīstamām popmūzikas melodijām. Orķestris ar izciliem panākumiem koncertējis visā Latvijā, piedalījies dažādos starptautiskos džeza festivālos. Uzstājies kopā ar tādiem spožiem izpildītājiem kā Paskāla fon Vrobleska, Ola Onabule, kā arī pašmāju – Intaru Busuli, Laimi Rācenāju, Normundu Rutuli, Andri Ērgli, Ingu Bērziņu, Jolantu Gulbi, Aiju Vītoliņu un citiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Kultūras pils „Ziemeļblāzma” informācijas centrā,  „Biļešu paradīze” kasēs un internetā .

Vakara gaitā darbosies arī kafejnīca. Galdiņu aicinām rezervēt līdz 10. martam zvanot pa tālruni  +371 67848849.

Regīna Zommere/publicitātes foto Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību