Kultūra
2016. gada 20. februāris, 14:12

"Erots" svin pilngadību; plikumi ir, ar līksmību pašvaki. FOTO

Jauns.lv

Jau 18. gadu Latvijā Ķīpsalas izstāžu zālē notiek starptautiskais erotikas festivāls „Erots”, kas šogad pirmajā dienā pulcēja diezgan maz interesentu. Pornozvaigžņu birums saietā ir gana liels, tiek prezentēta arī pasaulē iecienītā erotiskā joga, bet dalībnieku festivāla konkursos varēja būt vairāk.

Gan vakar, gan šodien Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā plikņi, erotika, vibratori un vaginālās lodītes svin uzvaras gājienu, jo tur savu pilngadību svin festivāls-izstāde „Erots”.

Pēdējos gados šis pasākums tā kā piedzīvo savu norietu, jo ar katru gadu interesentu, kas gatavi tērēt līdzekļus par ieejas maksu, lai klātienē apskatītu atkailinātus ķermeņus, kas turklāt vēl gana brīvi apskatāmi internetā, kļūst aizvien mazāk.

Protams, daži simti interesentu aplūkot erotikas industrijas novitātes uz „Erotu” ir ieradušies arī šogad, dažs labs priekšnesums ir baudāms, un uz vietas plašā sortimentā iegādājamas erotiskās rotaļlietas visdažādākajām gaumēm. „Kaut kā noplacis tomēr tas viss pasākums. Nav tā uzrāviena, kas bija pirmajos gados. Bet var jau būt, ka esmu pārāk prasīgs pa šiem gadiem kļuvis un ar vienkāršu un lētu „pornuhu” mani vairs neaizraut,” Kasjauns.lv vēstīja apmeklētājs Mārcis, kurš lielīgi ziņoja, ka bijis uz 17 no notikušajiem 18 festivāliem.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders


Tēmas