foto: LETA
FOTO: Dumpis, Kubilis, Zandere un citi pieņem Kultūras ministrijas pateicību par darbu
Režisors Edmunds Freibergs (no kreisās), Eduarda Smiļģa teātra muzeja vadītājs, profesors Jānis Siliņš, aktieri Jānis Kubilis un Uldis Dumpis Kultūras ministrijas atzinības rakstu par ievērojamiem sasniegumiem Latvijas kultūras dzīvē pasniegšanas pasākuma laikā Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā.
Kultūra
2018. gada 17. oktobris, 17:58

FOTO: Dumpis, Kubilis, Zandere un citi pieņem Kultūras ministrijas pateicību par darbu

Jauns.lv / LETA

Kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) šodien plkst.14 Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja telpās vairākiem nozares darbiniekiem pasniedza ministrijas atzinības rakstus par ievērojamiem sasniegumiem Latvijas kultūras dzīvē.

Jānis Kubilis, Uldis Dumpis, Inese Zandere un citi saņem Kultūras ministrijas atzinību par darbu

gallery icon
39

Svinīgajā pasākumā tika godināti aktieri Jānis Kubilis, Uldis Dumpis, Edmunds Freibergs, kā arī Eduarda Smiļģa teātra muzeja vadītājs, profesors Jānis Siliņš. Tāpat īpaši sveica dzejnieku Valdi Artavu, kā arī literatūras tulkotājas Mudīti Treimani, Solveigu Elsbergu, Rūtu Karmu un Ievu Lešinsku-Geiberi. Pasākumu ar muzikāliem priekšnesumiem papildināja Latvijas jaunie talanti - Rīgas Doma kora skolas Džeza klases skolēni Annemarija Moiseja, Artūrs Biķernieks un Mārtiņš Sliede.