Klubā "FIRST Dacha" noskaidros pirmos 40 dziedāšanas konkursa Ghetto Faktors dalībniekus
Katram dalībniekiema a cappella versijā žūrijas priekšā būs jāizpilda viena vai divas pēc savas gaumes izvēlēts dziesmas un akopojot žūrijas rezultātustiks publicēti 40 spēcīgako dalībnieku video, kuri turpinās dalību projektā ar iespēju publiski uzstāties kādā no nākamajām konkursu kārtām.
Runā Rīga
2016. gada 26. februāris, 11:46

Klubā "FIRST Dacha" noskaidros pirmos 40 dziedāšanas konkursa Ghetto Faktors dalībniekus

Jauns.lv

4. martā mūzikas klubā FIRST Dacha norisināsies Ghetto Games rīkotā dziedāšanas konkursa Ghetto Faktors pirmā atlases kārta, kurā tiks noskaidroti pirmie 40 dalībnieki, kas turpinās dalību projektā.

Pieteikšanās aktivitāte ir ļoti augsta un neskatoties uz pieteikumu skaitu, uzstāties iespēja tiks dota katram kurš būs iesūtījis anketu un uz atlasi ieradies.

''Lai arī Ghetto Faktors 2013 bija ļoti veiksmīgs projekts, kurā mēs gan atklājām vokāli spēcīgus jaunos mūzikas talantus, gan devām iespēju ikvienam jaunajam dziedātgribētājam, bija nepieciešams kārtīgi sagatavoties lai vēl vairāk uzlabotu un attīstītu šo projektu. Un raugoties uz daudzajiem pieteikumiem un interesi es esmu priecīgs, ka tieši šogad mēs esam šo projektu atjaunojuši pavisam citā līmenī.'' - tā viens no Ghetto Faktors 2016 organizatoriem DJ Get Dizzy (Mārtiņš Klucis).

Katram dalībniekiema a cappella versijā žūrijas priekšā būs jāizpilda viena vai divas pēc savas gaumes izvēlēts dziesmas un akopojot žūrijas rezultātus, vietnē facebook.com/ghettofaktors tiks publicēti 40 spēcīgako dalībnieku video, kuri turpinās dalību projektā ar iespēju publiski uzstāties kādā no nākamajām konkursu kārtām.

Žūrijas sastāvā ietilps Antons Semeņaks (Fantiq) / Ghetto Music pārstāvis, Kristīne Prauliņa (Ghetto Faktors 2013 uzvarētāja), pasākumu producents un DJ's Edgars Augstkalns un divi netakarīgi piesaistīti kompetenti žūrijas pārstāvji, kuri tiks izziņoti īsi pirms atlases.

Atgādinam, ka konkursa glavenā balva ir savas dziesmas ieraksts profesionālā skaņu studijā, šīs dziesmas videoklipa ieraksts un uzstāšanās Ghetto Games rīkotajos sezonas lielākajos pasākumos.

Jebkurš dziedātgribētājs vēl var paspēt pieteikties konkursam uz atlasi www.ghettofaktors.lv Pieteikuma beigu termiņš ir 1. marts.

Regīna Zommere / Publicitātes foto