foto: Bezvests.lv
Anglijā pazudusī 31 gadu vecā Diāna atrodas, ieraugot sevi Latvijas ziņu lapās
Diāna Gaura nu ir atradusies.
2018. gada 9. septembris, 23:33

Anglijā pazudusī 31 gadu vecā Diāna atrodas, ieraugot sevi Latvijas ziņu lapās

Jauns.lv

31 gadu vecā Latvijas pilsone Diāna, kura astoņus mēnešus - radiniekuprāt - bija pazudusi, ir atradusies un pati piezvanījusi satrauktajai mātei, vēsta Bezvēsts.lv.

31 gadu vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Diāna, kuru meklēja mamma no Latvijas, ir atradusies: izlasot intenetā sludinājumu par pašas meklēšanu, pati piezvanīja mātei un pateica, ka ar viņu viss ir kārtībā. Visiem, kas dalījās ar šo ziņu, liels paldies par palīdzību un izteikto līdzjūtību, vēstīts organizācijas lapā portālā "Facebook".

Par ko ir stāsts

Pagājušajā nedēļā vēstījām, ka mīklainos apstākļos Anglijā pazudusi 31 gadu vecā Diāna, kura tur strādāja kafejnīcā. Visas viņai sūtītās vēstules atgriezušās atpakaļ Latvijā, kā arī uz telefona zvaniem sieviete neatbildēja, organizācijai Bezvēsts.lv stāstīja pazudušās Diānas Gauras māte, kura izmisīgi meklēja meitu. 

Diāna Gaura bija  pazudusijau astoņus mēnešus, un pazušanas apstākļi rādījās visai aizdomīgi. Rīgā dzīvojošā Diānas māte stāsta, ka par viņu nav ziņu jau kopš Ziemassvētkiem, kad mātes sūtītā apsveikuma kartiņa no Lielbritānijas atgriezusies atpakaļ pie viņas.

Diāna strādājusi kādā kafejnīcā Anglijā. "Ja no sākuma Diāna uz Latviju brauca regulāri, tad tagad nav rādījusies, pat neatbrauca uz tēva bērēm, par kurām viņai paziņojām," stāsta jaunās sievietes māte. Viņa ir uztraukusies un nezina ko domāt. Iespējams, kāds no tautiešiem, kas strādā Lielbritānijā, ir redzējis Diānu vai ir strādājis kopā ar viņu. Tuvinieki ļoti gaida jebkādas ziņas par viņu, vēstījām 5.septembrī. Nu Diāna Gaura ir atradusies un pati piezvanījusi mātei.

Tēmas