Rīgas Centrāltirgus ielūdz uz pavasarīgu svētku koncertu 8. martā
Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Rīgas Centrāltirgū!
Runā Rīga
2016. gada 4. marts, 16:05

Rīgas Centrāltirgus ielūdz uz pavasarīgu svētku koncertu 8. martā

Jauns.lv

Otrdien, 8.martā Rīgas Centrāltirgus priecēs apmeklētājus ar skanīgu brīvdabas koncertu un sirsnīgiem pārsteigumiem.

AS „Rīgas Centrāltirgus” vārdā Anatolijs Abramovs saka: „Tradicionālais koncerts pavasara ieskaņā Centrāltirgū ir skaists veids, kā iepriecināt mūsu pircējas un tirgotājas un nosvinēt aktīvās ziedu tirdzniecības sezonas atsākšanos. Mans novēlējums kungiem būtu iepriecināt savas mīļotās dāmas ar ziediem gan svētkos, gan arī ikdienā, jo Centrāltirgū allaž atrodami ziedi katra gaumei, turklāt cenas ir draudzīgākas kā citviet pilsētā.”

No plkst. 11:00 līdz 13:00 Nēģu ielas laukumā visas rīdzinieces un ārvalstu apmeklētājas priecēs brīvdabas svētku koncerts. Tajā uzstāsies trīs lielisku mūziķu apvienība – svētku orķestris – “Ruska nevainīgais trio”. Ar jaunu, īpaši romantisku programmu uzstāsies mūziķis un televīzijas raidījuma vadītājs Andris Kivičs.

Visas dienas garumā Centrāltirgū norisināsies arī pirmais šī gada tematiskais tirdziņš, kurā būs iegādājami amatnieku darinājumi un mājražotāju gardumi.

AS “Rīgas Centrāltirgus” pircējas un tirgotājas sveiks ar pavasara ziediem, bet mazākos apmeklētājus ar košiem gaisa baloniem. Līdztekus pirmajiem pavasara saules stariem, koncerta apmeklētājiem būs iespēja sasildīties arī ar krūzi siltas zāļu tējas.

Koncerts būs pieejams visiem Rīgas Centrāltirgus apmeklētājiem par brīvu. Laipni aicinām apvienot iepirkšanos ar Rīgas Centrāltirgus dāvātā koncerta un citu pārsteigumu baudīšanu.

Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Rīgas Centrāltirgū!

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Ieva Lūka/LETA