Kādas Tukuma ģimenes dzīve pārvēršas par elli, jo neviens nevar savaldīt mazdēlu Ralfu
Ausekļu ģimenes dzīve savā mājā pārvērtusies par īstu elli. Mājas saimnieces mazdēls regulāri demolē māju un draud nogalināt mātes māsu.
112
2016. gada 17. septembris, 08:19

Kādas Tukuma ģimenes dzīve pārvēršas par elli, jo neviens nevar savaldīt mazdēlu Ralfu

Jauns.lv

Ausekļu ģimene jau trīs paaudzēs dzīvo Tukumā, Kalna ielā 9, bet nu viņu dzīve pārvērtusies par īstu elli. Ēkas saimnieces mazdēls, 23 gadus vecais Ralfs reibuma dullumā ar cirvi uzbrūk un rupji nolamā savus ģimenes locekļus. Viņu nevar savaldīt ne radi, ne arī kārtības sargi.

Ralfa radinieku pacietības mērs bija tik pilns, ka viņi par puisi sūdzējās policijai un tiesai. Tiesa šī gada sākumā viņam aizliedza tuvoties ģimenes mājai tuvāk par 100 metriem, bet Ralfs, sadzeroties, to it nebūt neņem vērā un savā niknumā ne tikai rupji nolamā savu tanti un vecmāmuļu, bet arī ar cirvi dauza mājas sienu, sētu un durvis. Vienvārdsakot – demolē pats savu māju. Radinieki baidās palikt mājās vieni, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Kad Ralfs nav sadzēries un ierauga policistus, viņš nomierinās un paliek rāms, bet vēlāk atkal viņam uznāk agresija. Viņš ne tikai sola izrēķināties ar radiniekiem, bet arī viņus aplaupa. Piemēram, pirms mēneša Ralfs no savas tantes nozaga rotaslietas 1600 eiro vērtībā.

Tukuma policisti līdz šim bijuši bezspēcīgi viņa savaldīšanā, bet sola turpmāk viņu savaldīt un pret puisi ierosināt krimināllietu, ja viņš pārkāps aizliegumu tuvoties ģimenes mājai.

Jāteic, ka šis nav pirmais gadījums, kad puisis pārkāpis likumu. Piemēram, savulaik viņš, braucot bez tiesībām, ar auto taranēja kādas mājas sienu, kā arī nepakļāvies policistiem, no viņiem bēdzis.

Sīkāk par Tukuma biedu – savu radu terorizētāju skatieties videosižetā.

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmumi no video/Video: TV3 „Bez Tabu”