Inese Šlesere aizlūdz par Putinu un Kremļa tikumības politiku
Ekspolitiķe Inese Šlesere tikko piedalījusies Lūgšanu brokastīs Maskavā, kur aizlūgusi ne tikai par ģimenes vērtībām, bet arī Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, kurš īstenojot tikumīgu politiku.
Sabiedrība
2016. gada 17. marts, 06:10

Inese Šlesere aizlūdz par Putinu un Kremļa tikumības politiku

Jauns.lv

Ekspolitiķa un uzņēmēja Aināra Šlesera mīļotā sieva, bijusī Saeimas deputāte Inese Šlesere 15. martā Maskavas viesnīcā „President Hotel” notiekošajās Krievijas protestantu baznīcu rīkotājās Lūgšanu brokastīs aizlūdza par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un Kremļa īstenoto tikumības politiku.

Maskavas valdības Nacionālās politikas, starpreģionālo attiecību un tūrisma departamenta izplatītajā paziņojumā teikts, ka Krievijas 16. Lūgšanu brokastu goda viešņa bija Šlesere un viņa tajās teica vienu no centrālajām uzrunām.

Viņa izteica atbalstu Krievijas īstenotajai politikai tradicionālo tikumības vērtību nostiprināšanā un ģimenes kā vienīgi savienības starp vīrieti un sievieti aizstāvēšanā, nosodot homoseksuālo attiecību legalizēšanu.

Lūgšanu brokastu dalībnieki, kuru starpā bija vairāki Krievijas domes deputāti, Maskavas valdības pārstāvji, kā arī sabiedriskie un reliģiskie aktīvisti vienojās lūgšanā, tostarp arī par Krievijas valdību un prezidentu Putinu, teikts Maskavas valdības departamenta izplatītajā preses paziņojumā.

Piecu bērnu māmiņa Inese Šlesere bijusi ne tikai Saeimas deputāte, bet arī pazīstama kā kristiete, kura aktīvi konservatīvās ģimenes vērtības aizstāvējusi arī kā kādreizējās Pirmās jeb tā dēvētās mācītāju partijas biedre. Viņa ir arī Latvijas Lūgšanu brokastu Rīcības komitejas priekšsēdētāja.

Kasjauns.lv/Foto: Lita Krone/LETA