Pašvaldības policija plāno pirkt jaunu motorlaivu maluzvejniecības apkarošanai
Aprīkojuma iegādei RPP plāno pieteikties Zivju fonda finanšu atbalstam līdz 15 000 eiro apmērā.
Runā Rīga
2016. gada 17. marts, 20:42

Pašvaldības policija plāno pirkt jaunu motorlaivu maluzvejniecības apkarošanai

Jauns.lv

Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja ceturtdien atbalstīja gandrīz 5000 eiro līdzfinansējuma piešķiršanu Rīgas pašvaldības policijai (RPP) jaunas motorlaivas iegādei, kas tiks izmantota maluzvejniecības apkarošanai.

RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldei zvejas un makšķerēšanas noteikumu kontrolei nepieciešams iegādāties vienu aprīkotu kombinēto (plastikāta ar piepūšamajiem baloniem) laivu un piekaramo laivu dzinēju par kopējo aptuveno summu 20 000 eiro, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli.

Aprīkojuma iegādei RPP plāno pieteikties Zivju fonda finanšu atbalstam līdz 15 000 eiro apmērā. No pašvaldības būtu nepieciešams līdzfinansējums 4964 eiro apmērā un par tā piešķiršanu galīgo lēmumu pieņems Finanšu un administrācijas lietu komiteja.

“Pašvaldības policija, sadarbojoties ar Zivju fondu, ir lielākais uzraugs zivju krājumiem Rīgas ūdeņos. Šis ir labs piemērs pašvaldības un valsts institūciju sadarbībai,” uzsvēra Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA