Dānijā pazudušie Laura un Edijs atrasti. Drīz sola būt mājās
Abu vecāki ir gana atviegloti un gaida savas atvases mājās.
112
2016. gada 18. marts, 07:20

Dānijā pazudušie Laura un Edijs atrasti. Drīz sola būt mājās

Jauns.lv

Nesen ziņojām par kādu latviešu pāri Lauru Bogdani (21) un Ediju Ivanovu (19). Jaunieši pameta Latviju pagājušās nedēļas sākumā un atgriešanās dienā mājās nepārnāca, turklāt nebija arī sazvanāmi. Stāsts gan beidzies laimīgi – Lauras un Edija draugi Kasjauns.lv pavēstīja, ka abi ceļotāji ar viņiem sazinājušies.

Vecāki atviegloti nopūšas

Kā informē Lauras draudzene Santa Marija Kaufelde, Edijs ar saviem vecākiem sazinājies: „Edijs apstiprināja, ka viss ir labi, un apsolīja, ka mājās abi pārradīsies nākamnedēļ, pirmdien. Sīkāku informāciju gan šobrīd nevaru sniegt,” skaidro Lauras draudzene Santa.

Svešiniece ģimenei sniegusi nepatiesu informāciju

Atgādinām, ka uz Dāniju Laura un Edijs kopīgi izlidoja aizpagājušajā pirmdienā, 7. martā. Galamērķis bija hotelis „Wakeup Copenhagen” Kopenhāgenas centrā. Atpakaļ Latvijā jauniešiem būtu bijis jāierodas piektdien, 11. martā, taču tas nav noticis.

Jaunieši par sevi nav devuši ziņu arī ilgu laiku pēc tam, turklāt vēl lielākas bažas vecākiem uzdzinusi kāda sieviete, kura, zvanot no Dānijas numura, apgalvojusi, ka abi jaunieši atrodas Kopenhāgenas policijas uzraudzībā, un mājās būs pēc divām dienām – šādu informāciju neapstiprināja gan policija, gan arī paši jaunieši pēc divām dienām mājās tā arī nepārnāca, sazinoties ar vecākiem vien ceturtdien „Vecāki ir gana atviegloti un priecājas, ka šī nervus stindzinošā situācija beigu beigās bijusi vien neliela aizkavēšanās,” par abu jauniešu vecāku pārdzīvojumiem saistībā ar notikušo stāsta Santa.

Kasjauns.lv/Foto: Santas Marijas Kaufeldes personīgais arhīvs, Evija Trifanova/LETA