foto: LETA
Ierobežos satiksmi vairākos ielu posmos Rīgā
Runā Rīga
2018. gada 25. maijs, 14:11

Ierobežos satiksmi vairākos ielu posmos Rīgā

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar dažādiem pasākumiem un ceļu remontdarbiem dažādās Rīgas vietās gaidāmi satiksmes ierobežojumi.

Saistībā ar filmas “Sarkanais mežs” filmēšanu 27.maijā no plkst. 8.00 līdz plkst. 21.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Stabu ielas posmā no ēkas Stabu ielā 17 līdz ēkai Stabu iela 21.

Tostarp no plkst. 8.00 līdz plkst. 21.00 tiks īslaicīgi slēgta (uz laiku 5 minūtēm) transportlīdzekļu satiksme filmēšanas vietā.

Veicot filmēšanas darbus var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis,  var tikt izmantots papildu apgaismojums.

Tāpat saistībā ar siltumtīklu rekonstrukcijas darbiem no 30.maija līdz 29.jūnijam tiks slēgta gājēju un velosipēdu satiksme Zārdu ielas veloceliņā, posmā no Imantas 6.līnijas līdz Imantas 3.līnijai. Darbu veicējiem uzdots nodrošināt apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu.

Saistībā ar tramvaju sliežu ceļa rekonstrukciju no 28.maija līdz 17.jūnijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme arī Jūrmalas gatves un Slokas ielas krustojumā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas slēgtajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Tikmēr saistībā ar kanalizācijas pārbūvi no 1.jūnija līdz 15.jūlijam Elijas ielā, posmā no Turgeņeva ielas līdz Dzirnavu ielai, tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme.

Satiksmi ierobežos arī Īrijas parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētāja vizītes laikā.

Saistībā ar Īrijas parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētāja Šona O Fergeila oficiālo vizīti Latvijā 28.maijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot ar speciālām caurlaidēm):

  • Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu;
  • Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Savukārt no plkst. 15.00 līdz plkst. 17.30 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Tāpat arī ierobežojumi būs spēkā 29.maijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 14.00 Antonijas ielā, 50 metru garā posmā pie ēkas Dzirnavu ielā 31.

Kā arī no 27.maija līdz 29.maijam nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība:

  • Jēkaba ielā un Klostera ielā pie ēkās Jēkaba ielā 11;
  • Doma laukumā;
  • Antonijas ielā, pie ēkas Dzirnavu iela 31;
  • Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības laukumā;
  • Uzvaras bulvārī pie ēkas Mūkusalas ielā 3;
  • pie ēkās Raiņa bulvārī 7;
  • pie ēkas Brīvības bulvārī 36.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.