Svētdienas agrā rītā vietām Vidzemē temperatūra var noslīdēt līdz -15 grādiem
Rīt dienas pirmajā pusē mākoņu būs maz, spīdēs saule, bet pēcpusdienā mākoņu daudzums palielināsies, daudzviet gaidāms neliels sniegs, slapjš sniegs.
Sabiedrība
2016. gada 19. marts, 17:49

Svētdienas agrā rītā vietām Vidzemē temperatūra var noslīdēt līdz -15 grādiem

Jauns.lv

Sestdienas pēcpusdienā daudzviet Latvijā snieg un putina, Kurzemes piekrastē arī slapjš sniegs, vietām ar lietu. Gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstinājusies līdz +2..+3 jūras piekrastē Kurzemē, bet Vidzemes centrālajā daļā temperatūra ap -4 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Nakts sākumā vietām, pārsvarā valsts dienvidos vēl snigs, bet vēlāk debesis skaidrosies un būtisku nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš.

Naktī un no rīta valdīs lieli temperatūras kontrasti, Minimālā gaisa temperatūra lielākajā valsts daļā -2..-7 grādi, Vidzemes centrālajā un austrumu daļā, kā arī Latgalē līdz -8..-13 grādiem, lokāli Vidzemes augstienē līdz -15 grādiem, bet Liepājas apkaimē siltāks - ap 0..-1 grādu.

Dienas pirmajā pusē mākoņu būs maz, spīdēs saule, bet pēcpusdienā mākoņu daudzums palielināsies, daudzviet gaidāms neliels sniegs, slapjš sniegs. Saglabāsies lēns vējš.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -1..+4 grādiem.

Rīgā naktī un dienas pirmajā pusē mākoņu būs maz, bet pēcpusdienā to daudzums palielināsies un brīžiem snigs. Pūtīs lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī -3..-4 grādi, piepilsētā līdz -5..-6 grādiem, maksimālā dienā ap +1..+2 grādiem.

BNS/Foto: Ieva Lūka/LETA