Deviņu bērnu mātei turpina atņemt atvases. Tagad Inesei palikuši tikai 2 mazuļi. VIDEO
Deviņu bērnu mātei Inesei Ozoliņai tiesa mātes tiesības jau atņēmusi uz septiņiem bērniem. Pašlaik ar viņu kopā var dzīvot tikai divi jaunākie bērni. Mātes noziegums ir tas, ka viņa agrāk nodarbojās ar prostitūciju un lietoja alkoholu.
Sabiedrība
2016. gada 21. marts, 20:11

Deviņu bērnu mātei turpina atņemt atvases. Tagad Inesei palikuši tikai 2 mazuļi. VIDEO

Jauns.lv

Lai arī bijusī prostitūta un alkoholiķe, deviņu bērnu māte Inese Ozoliņa jau kā piecus gadus radikāli ir mainījusi savu dzīvesveidu, tiesa viņai turpina atņemt bērnus. Pagājušajā nedēļā Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesa viņai atņēma aprūpes tiesības vēl par trim bērniem.

Kopā ar daudzbērnu māti viņas dzīvoklī Vecmīlgrāvī dzīvo tikai divi bērni – trīs gadus vecais Mārtiņš un divgadīgā Linda. Inese neslēpj, ka savulaik bija prostitūta un lietoja alkoholu. Bet tagad viņa ir labojusies. Tomēr pagātne viņai ļauni atspēlējas.

Savulaik bāriņtiesa viņai atņēma aprūpes pār četriem bērnus. Bet pagājušajā nedēļā vēl par trīs meitām, vēsta LTV7 raidījums „Personīgā lieta”.

Inese stāsta, ka viņa pirms pieciem gadiem mainīja savu dzīvi. Pārstāja dzert, atrada darbu, regulāri iet pie narkologa un sadarbojas ar sociāliem dienestiem, bet tas viņai nepalīdzēja saglabāt aprūpes tiesības pār trim vidējām meitām

Kad Inese jau astoto reizi bija stāvokli un sieviete nokļuva slimnīcā, ar bāriņtiesu no viņas ģimenes izņēma trīs bērnus. Pagājušajā nedēļā Rīgas Zemgales rajona tiesā notika tiesas sēde, kurā lēma par no ģimenes izņemto bērnu likteni. Divarpus stundas garajā sēdē, tiesa nolēma – Inesei neatjaunot aprūpes tiesības pār trīs vidējām meitām. Tagad viņām acīmredzot tiks meklēti audžuvecāki. Tiesa lēma, ka mātei nebūšot līdzekļu, lai nodrošinātu meitu dzīvi.

Vecākā Ineses meita Līga jau ar audžuģimeni tagad dzīvo Lielbritānija, 15 gadus vecais Ranko – Zviedrijā. Bet par dēlu Anda un Daniēla likteni Inese neko nezina.

Tagad ar Inesi kopā palikuši tikai mazākie bērni. Jāteic, ka visi Ineses bērni nav no viena tēva. Inese tagad dzīvo kopā ar savu jaunāko bērnu tēvu.

Sīkāk par izveidojušos situāciju Ineses Ozoliņas skatieties videosižetā.

Sliktā māte (krievu val.) - video:


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: LTV 7