Aicina pieteikt projektus Mūsdienu kultūras forumam "Baltā nakts 2016"
Lielformāta gaismas leļļu teātra "DUNDU" no Vācijas performance "Gaismas milži pilsētvidē" mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts 2015" Doma laukumā.
Runā Rīga
2016. gada 23. marts, 19:21

Aicina pieteikt projektus Mūsdienu kultūras forumam "Baltā nakts 2016"

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments Tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanas konkursa ietvaros aicina nevalstiskās organizācijas, valsts, pašvaldības, izglītības un kultūras iestādes, uzņēmumus, mākslinieku apvienības, kā arī ikvienu radošu personību līdz 18. aprīlim pieteikt projektus Mūsdienu kultūras forumam „Baltā nakts 2016”, kas šogad risināsies no 10. septembra vakara līdz 11. septembra rītam.

Projektu autori aicināti iesniegt novatoriska un eksperimentāla rakstura laikmetīgās mākslas un kultūras projektus dažādās nozarēs, tostarp, skatuves mākslā, dejas un kustību, mūzikas un skaņas mākslā, kā arī vizuāli plastiskajā mākslā. Tāpat tiek gaidīti projekti vides objektu un kinētiskajā mākslā, vizuālajā komunikācijā, foto, video mākslā, kā arī arhitektūrā. Mūsdienu kultūras forumā “Baltā nakts” aicina pieteikt interesantas idejas dzejā, prozā, kino, cirka mākslā un arī vairākos starpdisciplināru nozaru projektos. Rosina iesniegt piedāvājumus arī starptautisku mākslas projektu īstenošanai.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2016. gada 18. aprīļa plkst. 12.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) Klientu apkalpošanas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, kā arī līdz noteiktajam iesniegšanas termiņam pieteikumi jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi konkurss.pasakumi@riga.lv.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties RD IKSD tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā „Aktuāli”. Tālrunis informācijai 67043690.

Regīna Zommere/ Foto: Ieva Lūka/LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību