Sabiedrība
2016. gada 23. marts, 19:42

Naktī vietām Vidzemē sals atkal sasniegs -15 grādu

Jauns.lv

Trešdienas pēcpusdienā daudzviet Kurzemē debesis apmākušās un nedaudz līst, citviet pārsvarā saulains laiks un gaisa temperatūra plkst. 13 bija no 0..-1 grāda Alūksnes apkaimē līdz +5 grādiem Liepājā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Kurzemē un valsts centrālā daļā pārsvarā apmācies laiks, brīžiem neliels sniegs un lietus, savukārt Vidzemē un Latgalē pārsvarā skaidrs laiks. Valdošais būs lēns dienvidaustrumu vējš.

Latvijas robežās gaidāmi lieli temperatūras kontrasti - Kurzemē, Zemgalē un Vidzemes piekrastē gaiss atdzisīs līdz +1..-2 grādiem, bet citviet Vidzemē un Latgalē -3..-8 grādi, vietām, pārsvarā Vidzemes augstienē un Alūksnes apkaimē -10..-15 grādi.

Arī dienā valsts rietumu un centrālajā daļā saglabāsies pārsvarā apmācies laiks, vietām nedaudz līs, bet lielākajā daļā Vidzemes un Latgalē būs saulains laiks. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra 0..+5 grādi, vietām Zemgalē un Kurzemes dienvidos līdz +6..+8 grādiem.

Rīgā lielākoties mākoņains laiks, tikai brīžiem skaidrosies. Naktī un no rīta iespējams neliels slapjš sniegs, lietus. Lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī 0..-1 grāds, maksimālā dienā +5..+6 grādi.

BNS