foto: Facebook
19 gadu vecumā traģiski gājis bojā Margaritas Stārastes mazmazdēls
Kad puisim bija 16, Latvija atvadījās no izcilās bērnu grāmatu autores Stārastes, kura mira 100 gadu vecumā. Nu pāragri pie vecvecmāmiņas devies viņas mazmazdēls.
Sabiedrība
2018. gada 11. aprīlis, 07:01

19 gadu vecumā traģiski gājis bojā Margaritas Stārastes mazmazdēls

Jauns.lv

Tikai 19 gadu vecumā dzīves ceļš aprāvies izcilās bērnu rakstnieces Margaritas Stārastes mazmazdēlam Klifordam Mazūram, liecina ģimenes publiskotā sēru vēsts rakstnieces mājaslapā Staraste.lv.

Klifords Mazūrs traģiski gājis bojā Nīderlandē 28.martā. Puisis 10.aprīlī apglabāts Rīgā, Meža kapos. Apstākļi, kādos nelaime notikusi, nav zināmi.

Klifords ir mazmazdēls izcilajai bērnu grāmatu ilustratorei, grafiķei un rakstniecei Margaritai Stārastei, kura devās mūžībā pirms četriem gadiem, būdama 100 gadu veca. Viņš bija dēls Stārastes mazmeitai Ievai.

Par muzikāli talantīgā puiša aiziešanu sēro arī Rīgas Starptautiskā vidusskola, kurā Mazūrs mācījies laika posmā no 2005.- 2015.gadam; skola savā "Facebook" lapā ar sēru ziņu piemin savu bijušo skolēnu. 

Pēdējā gaitā pavada mākslinieci Margaritu Stārasti

25. februārī Dailes teātra Mazajā zālē notika atvadas no rakstnieces un mākslinieces Margaritas Stārastes, ar kuras sirsnīgajiem darbiem izaugušas vairākas ...

gallery icon