foto: Mārtiņš Ziders
Ar stāvovācijām sveic Olgu Dreģi 80. jubilejā. KONCERTA FOTO
Izcilā aktrise Olga Dreģe savā 80. jubilejas koncertā VEF Kultūras pilī.
Kultūra
2018. gada 2. marts, 09:33

Ar stāvovācijām sveic Olgu Dreģi 80. jubilejā. KONCERTA FOTO

Kasjauns.lv

2018. gada 1. martā 80 gadu jubileju svinēja izcilā un leģendārā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe. Šim notikumam par godu VEF Kultūras pilī uz aktrises jubilejas koncertu pulcējās simtiem Olgas Dreģes talanta cienītāji.

Olgas Dreģas 80. jubilejas koncerts

Aktrise Olga Dreģe 2018. gada 1. martā - savā 80. dzimšanas dienā - VEF Kultūras pilī sarīkoja vērienīgu savas jubilejas ...

gallery icon

Šajā koncertā piedalījās mākslinieces skatuves partneri no neskaitāmām filmām un teātra izrādēm, kas šajos gados nospēlētas. Koncerts bija kā saruna par piedzīvoto, pārdzīvoto sapni - no pagātnes līdz šodienai. Koncertu vadīja pazīstamais rakstnieks un publicists Ēriks Hānbergs un Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, piedalījāss kinorežisors Jānis Streičs, Olgas Dreģes ekrāna partneri Uldis Dumpis, Baiba Indriksone, Lolita Cauka Diāna Zande, Gundars Āboliņš, ilggadīgie skatuves kolēģi Ausma Kantāne, Lidija Pupure, Juris Strenga un Jānis Paukštello, koris „Balsis” , bērnu ansamblis „Knīpas un knauķi”, muzikālā apvienība "Vintāža" u.c viesi. Tāpat koncerta laikā uz lielā ekrāna tika demonstrēti fragmenti no nozīmīgākajām kinofilmām un teātra izrādēm, kur gaviļniece piedalījusies.