Motosezonas atklāšana šogad izmaksās teju 37 tūkstošus eiro
"Latvijas motosezona 2016" atklāšanas svētki izmaksās 36,8 tūkstošus eiro.
Sabiedrība
2016. gada 10. aprīlis, 13:04

Motosezonas atklāšana šogad izmaksās teju 37 tūkstošus eiro

Jauns.lv

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) plāno organizēt "Latvijas motosezona 2016" atklāšanas svētkus, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

RTAB izsludinātajā iepirkumā par "Latvijas motosezona 2016" atklāšanas svētku organizēšanu uzvarēja uzņēmums "Grafikas", kurš iesniedza vienu no diviem konkursā pieteiktajiem piedāvājumiem. Kopējā līgumcena ir 36 842,97 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Galvenie pasūtījuma izpildītāja izvēles kritēriji bija pieredze līdzīgu pasākumu organizēšanā un zemākā piedāvātā cena, norādīja RTAB valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča.

Jermoloviča uzsvēra, ka "Latvijas motorsezona 2016" atklāšanas svētki ir prestižs pasākums gan pilsētai, gan tās iedzīvotājiem, gan viesiem. Gadu gaitā tas ir kļuvis par starptautiski atpazīstamu un apmeklētu pasākumu un tiek plānots, ka šogad tas pulcēs 5000 motobraucēju gan no Latvijas, gan no ārvalstīm

RTAB valdes priekšsēdētāja piebilda, ka pasākuma ietvaros paredzētas motosporta aktivitātes, motosezonas atklāšanas parāde, motosezonas jaunumu prezentācija, motošova paraugdemonstrējumi un koncerts. 

RTAB nodibināts 2009.gada oktobra beigās. Tā dibinātāji ir Rīgas dome (70%), Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" (10%), Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (10%) un Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (10%). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs. Birojs par savas darbības un radītā Rīgas zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam – labi tūristam".


BNS/Foto: Evija Trifanova/LETA; Mārtiņš Ziders