Salauztas dzīves pēc Jūrmalas gatves avārijas: Mailīša pasažieris joprojām cīnās par dzīvību
Traģēdijas vietā cietušo piemiņai deg svecītes un gulst narcises.
112
2016. gada 12. aprīlis, 21:25

Salauztas dzīves pēc Jūrmalas gatves avārijas: Mailīša pasažieris joprojām cīnās par dzīvību

Jauns.lv

Smagie satiksmes negadījumi lauž ne tikai kaulus, bet arī dzīvi. Tā var teikt par vieglās automašīnas “Alfa Romeo” traģisko sadursmi ar “Rīgas satiksmes” autobusu pagājušajā piektdienā Jūrmalas gatvē Imantā. Gājis bojā auto šoferis Matīss Mailītis, viņa līdzbraucējs smagā stāvoklī atrodas slimnīcā, savukārt 4. maršruta autobusa šoferis vairs nav spējīgs turpināt darbu, ziņo LTV "Panorāma".

Veicot kārtējo reisu garām sadursmes vietai, 43 gadus vecajam šoferim kļuva slikti ar sirdi un bija jāsauc ātrā palīdzība. Viņš ir pieredzējis darbinieks un „Rīgas satiksmē” strādā jau kopš 90. gadiem. Fiziski viņš nav cietis, bet šī emocionālā ziņā viņu traģēdija tā satriekusi, ka vadītājs piekritis savas darbavietas piedāvātajiem psihologa pakalpojumiem, jo patlaban reisā doties nespēj.

Pretējā joslā iebraukušais un sadursmi izraisījušais arhitekts Matīss Mailītis ir miris, bet viņa līdzbraucēja stāvoklis ir tik smags, ka viņu pat nav iespējams operēt. Otras pasažieres traumas bijušas vieglākas, un to ārstēšanai nav vajadzības uzturēties stacionārā – 29 gadus vecā sieviete no slimnīcas izrakstīta.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka 8. aprīlī plkst.10.20 automašīna "Alfa Romeo" sadūrusies ar "Rīgas satiksmes" autobusu. 4. maršruta autobuss braucis Piņķu virzienā, kad tā joslā iebraukusi "Alfa Romeo". Sadursme bija tik spēcīga, ka vieglās automašīnas pasažierus bez papildspēku iesaistes nav bijis iespējams izcelt no avarējušā auto.

Vairāk skatieties TV Panorāmas sižetā. Kasjauns.lv / Video: LTV Panorāma / Foto: Facebook