Mazulis brīvsolī. Pirmsskolas vecuma meitene Rīgā vairākkārt aizmūk no pieskatītājiem
Mazā meitenīte abas reizes bija aizšmaukusi no vecākās māsas.
112
2016. gada 13. aprīlis, 20:15

Mazulis brīvsolī. Pirmsskolas vecuma meitene Rīgā vairākkārt aizmūk no pieskatītājiem

Jauns.lv

Rīgā, Kurzemes prospektā, autobusu maršrutu galapunktā otrdien pamanīta pirmskolas vecuma meitene bez vecāku pavadības, iespējams, apmaldījusies, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Vēlāk secināts, ka tā nav pirmā reize, kad bērns uz ielas atrdies viens pats.

Policisti notikuma vietā noskaidroja tikai bērna un vecāku vārdus. Meitene nogādāta pārvaldes dežūrdaļā, kur konstatēts, ka 7.aprīlī noticis līdzīgs gadījums, kad kāda garāmgājēja vēlā vakara stundā pamanījusi uz ielas mazu meiteni, kura bija apmaldījusies.

Meitene tika nogādāta pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes dežūrdaļā, kur noskaidroti bērna vecāku dati un, sazinoties ar bērna māti, noskaidrots, ka sieviete bijusi darbā, bērnu atstājusi vecākās māsas aprūpē, kura par māsiņas pazušanu neko neesot zinājusi.

Salīdzinot informāciju, noskaidrots, ka tā ir viena un tā pati meitene.

Sazvanīta bērna māte, kura nekavējoties ieradās dežūrdaļā un paskaidroja, ka arī šajā gadījumā bērns bijis vecākās māsas aprūpē un arī šajā reizē māsas aiziešanu neesot pamanījusi. Meitene nodota mātei. Ar bērna māti atkārtoti veiktas preventīva rakstura pārrunas. Informācija par gadījumiem nodota Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

BNS/Foto: Shutterstock