foto: AlexPuškins
Pasniegtas Latvijas lielākās jauniešu kustības "Ghetto Games" gada balvas
Latvijas lielākās jauniešu kustības "Ghetto Games" gada balvu pasniegšana ceremonija kinoteātrī "Splendid Palace".
Sabiedrība
2017. gada 7. decembris, 15:47

Pasniegtas Latvijas lielākās jauniešu kustības "Ghetto Games" gada balvas

Karlīna Timofejeva

Trešdien kinoteātrī "Splendid Palace" norisinājās Latvijas lielākās jauniešu kustības "Ghetto Games" gada balvu pasniegšana, portālu Kasjauns.lv informēja "Ghetto Games"

"Ghetto Games" gada balvu pasniegšanas ceremonija

"Ghetto Games" rīkotāji atskatījās uz paveikto un godināja aizejošā gada īpašos cilvēkus un notikumus. Balvas saņēma "Ghetto Faktors" organizatori, "Ghetto ...

gallery icon

Šajā pasākumā "Ghetto Games" rīkotāji atskatījās uz paveikto un godināja aizejošā gada īpašos cilvēkus un notikumus. Balvas saņēma "Ghetto Faktors" organizatori, "Ghetto Basket" 3x3 izlase, "Ghetto Floorball" un "Ghetto Football" organizatori, Labklājības ministrija, Ansis Kolmanis par "Ghetto" brīvrunu cīņu, Renārs Zeltiņš par pasaules čempionāta ielu vingrošanā organizēšanu, Ventspils pilsēta, Andžeja Grauda bungu skola un Andris Biedriņš, kā arī citi izcilnieki.

"Ghetto Games" ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Šī kustība pulcē ap 12 000 dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītāju savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanai neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības.