foto: Publicitātes foto
Rīgas modēs atkal mode. Pašdarināto tērpu skate „Radošais nemiers”
Pasākuma afiša.
Runā Rīga
2017. gada 17. novembris, 17:28

Rīgas modēs atkal mode. Pašdarināto tērpu skate „Radošais nemiers”

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Biedrība "Latviešu tautas mākslas savienība" ar Rīgas domes atbalstu sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru un Rīgas Centrālo bibliotēku, veikaliem Lindex, Este, Palladium apaviem, Rīgas dīdžeju skolu, Ekonomikas un kultūras augstskolu, Vacatio modeļu aģentūru Rīgas Stila un modes tehnikumu, rīko dažādās rokdarbu tehnikās pašdarināto tērpu skati "Radošais nemiers", portālu Kasjauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Visi interesenti aicināti uz skati 2017. gada 24.novembrī plkst.17.00 un 25.novembrī plkst. 12.00  uz Rīgas Centrālās bibliotēkas (Brīvības ielā 49/53), 2. stāva zālē, kur varēs apskatīt dažādās rokdarbu tehnikās veidotus tradicionālus, mūsdienīgus un pat avangarda tērpus. Skatei pieteikti gan bērnu, gan pieaugušo tērpi, kurus izvērtēja profesionāla žūrija, par tērpa vērtējuma kritērijiem izvēloties oriģinalitāti, kvalitāti, tehnisko izpildījumu un sarežģītību, kā arī to estētiku.

Ikgadējā pašdarināto tērpu skatē piedalās studijas un tērpu meistari no visas Latvijas. Skatē būs redzami oriģināli pašu autoru darināti tērpi 20. gadsimta 50. –  80. gadu stilā. Tērpus demonstrēs gan modeles, gan paši tērpu autori. Tā būs iespēja vienuviet ieraudzīt labāko mūsu rokdarbnieku veikumu.

Ieeja ar ielūgumiem. Ielūgumus iespējams rezervēt pa tālr. 67181017 un  saņemt Rīgas Centrālajā bibliotēkā Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā no 16.novembra līdz 23.novembrim bibliotēkas darba laikā darbdienās 9 – 20, sestdienās 10 – 17.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma afiša.