Latviešu basketbola leģenda Jānis Zeltiņš ar kundzi Laimu nosvinējis 55 gadu kāzu jubileju
Izcilais latviešu basketbolists un basketbola treneris Jānis Zeltiņš ar kundzi Laimu piektdien, 22. aprīlī, svin savu kāzu 55. jubileju. Pašlaik viņi saimnieko Lēdurgas pagasta „Bertiņos”.
Novadu ziņas
2016. gada 23. aprīlis, 07:54

Latviešu basketbola leģenda Jānis Zeltiņš ar kundzi Laimu nosvinējis 55 gadu kāzu jubileju

Jauns.lv

Izcilais basketbolists un basketbola treneris Jānis Zeltiņš ar kundzi Laimu 22. aprīlī nosvinējis Smaragda kāzas – 55. kāzu jubileju. Pašlaik jubilāri saimnieko Lēdurgas pagasta „Bertiņos”. Papildus saimniecības vadīšanai jubilārs trenē Lēdurgas basketbolistus, bet viņa kundze darbojas senioru biedrībā.

Jānis Zeltiņš ir slavens basketbola treneris, kurš tagad trenē Lēdurgas komandu, bet viņa kundze Laima - diplomēta pārtikas tehnoloģe un kulinārijas mākslas skolotāja papildus pienākumiem saimniecībā rosīgi darbojas Krimuldas novada Lēdurgas pagasta senioru biedrībā „Kamolītis”, raksta Limbažu laikraksts „Auseklis”.

Jāatgādina, ka Jānis Zeltiņš (dzimis 1937. gadā) no 1961. līdz 1966. gadam pārstāvēja Rīgas VEF komandu, kura 1966. gadā tika izcīnīta bronzas medaļu PSRS čempionātā. Pēc spēlētāja karjeras beigām Zeltiņš kļuva par treneri - bijis treneris VEF sporta skolā, kā arī Rīgas ASK komandas galvenais treneris. Pēc valsts neatkarības atjaunošanas viņš divus gadus bija Rīgas TTT galvenais treneris. Savā turpmākajā karjerā viņš strādāja vīriešu komandās: „Brocēni”, „Roja”, „Buki” un „Barons/LU”. 17 spēlēs viņš vadījis arī Latvijas vīriešu izlasi, kura šajās spēlēs izcīnīja 11 uzvaras.

 

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica