Dvīņi Ralfs un Evelīna gandrīz gāja bojā vēl pirms dzemdībām
Sabiedrība
2016. gada 26. aprīlis, 08:00

Dvīņi Ralfs un Evelīna gandrīz gāja bojā vēl pirms dzemdībām

Jauns.lv

Ralfs un Evelīna ir Sintijas un Sergeja pirmie bērniņi. Mazuļi pasaulē nāca priekšlaicīgi – viņiem mammas puncī pietrūka skābekļa un nācās veikt ķeizargriezienu. Mazuļi intensīvās terapijas nodaļā pavadīja 17 dienas, kuru laikā mammai pazuda piens. Vēlāk izrādījās, ka mazuļiem ir govs piena nepanesība un ir nepieciešams specializēts maisījums. Tas viņiem ir pieejams, pateicoties līdzcilvēku atbalstam.

Tomēr ar to jaunās ģimenes nedienas nebeidzas. Mazulīšiem ir regulāri jābrauc pie neirologiem, nozīmēta arī fizioterapija. Lai arī ģimenes ienākumi ir niecīgi, vecāki nevar saņemt atbalstu, kas pienākas trūcīgām personām, jo viņiem pieder mašīna. Mazulīšu māmiņa un tētis mēģina sagrabināt naudiņu, lai bērniem nekā netrūktu un viņus varētu izvadāt pie ārstiem, bet ar to nepietiek.

“Mums visu vajag pa divi. Divas gultiņas, divus krēsliņus, divreiz vairāk drēbīšu, dakteru un mantu nekā mums likās pirms uzzinājām, ka būs dvīņi,” stāsta Sintija. Viņa atklāj, ka skābekļa trūkums un ķeizargrieziens 35. grūtniecības nedēļā ir atstājuši ietekmi uz bērniņu veselību.

Tāpēc arī regulāri rodas neparedzēti izdevumi.

Aptuveni 100 eiro mēnesī, kas nepieciešami autiņbiksīšu iegādei, ģimenei ir milzīga nauda. Tās bieži nepietiek, jo dažādi ar bērnu veselību saistīti izdevumi ģimenei ir katru mēnesi. Palīdzēsim dvīnīšiem un viņu vecākiem uzsākt laimīgu, pastāvīgu un veselu dzīvi. Ir nepieciešami 1111,20 eiro. Palīdzēsim ģimenei šai smagajā brīdī!

Laikā no 25.04 līdz 1.05 dvīņiem var palīdzēt, piezvanot uz ziedojumu tālruņiem:

90006881 – (ziedojums EUR 1.42)

90006771 – (ziedojums EUR 7.11)

Uzzināt vairāk, veikt ziedojumu, kā arī uzrakstīt novēlējumu bērniņiem ir iespējams arī viņu

labdarības lapā

.

Tāpat brālīti un māsiņu var atbalstīt, veicot pārskaitījumu uz zemāk norādītajiem rekvizītiem. Maksājuma mērķī jānorāda “Veselības fonds: Evelīna un Ralfs Miščuki”.

Paypal

paypal@labdaris.com

WebMoney

WME E281911870931

WMR R175707680433

WMZ Z295651461411

Raksts publicēts sadarbībā ar labdarības fondu Labdaris.lv / Publicitātes foto

Tēmas