Dusmās par reklāmu bāšanu pastkastītē vīrietis piekauj pastnieku
Pastnieks, kurš piegādā korespondenci, kā arī dažādu lielveikalu reklāmas avīzes pildījis savus darba pienākumus.
112
2016. gada 29. aprīlis, 14:12

Dusmās par reklāmu bāšanu pastkastītē vīrietis piekauj pastnieku

Jauns.lv

Kāds vīrietis ar gumijas steku iekaustījis pastnieku, kurš viņa pastkastītē licis lielveikalu reklāmas, informē Rīgas pašvaldības policijā.

Ceturtdien, 28.aprīlī, likumsargi saņēmuši informāciju, ka Saulkalnes ielā norisinās konflikts starp divām personām. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi pamanīja divus vīriešus, un vienam no viņiem rokās bija gumijas nūja - steks.

Veicot pārrunas ar abiem vīriešiem, noskaidrots, ka pastnieks, kurš piegādā korespondenci, kā arī dažādu lielveikalu reklāmas avīzes pildījis savus darba pienākumus, taču pēkšņi no viena dzīvokļa iznācis vīrietis un sācis kliegt, lai pārtraucot likt lielveikalu reklāmas avīzes.

Uz aizrādījumiem vīrietis atbildēja, ka turpināšot pildīt sava darba pienākumus. Agresīvais vīrietis aizgājis atpakaļ uz dzīvokli un paņēmis gumijas steku. Persona vairākkārtīgi iesitusi pastniekam ar gumijas steku.

No neatliekamās medicīniskās palīdzības abi vīrieši atteicās. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki tālāko procesuālo darbību veikšanai.

BNS / Foto: LETA