Grīziņkalnā noskaidroti "Ghetto Floorball" sezonas uzvarētāji
Runā Rīga
2017. gada 10. augusts, 10:58

Grīziņkalnā noskaidroti "Ghetto Floorball" sezonas uzvarētāji

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Ar sīviem superfināliem šonedēļ Grīziņkalnā noslēdzās “Ghetto Floorball” 2017.gada vasaras regulārā sezona - pieaugušo grupā sensacionālu uzvaru izcīnīja komanda “777” no Ķekavas, kuras sastāvā spēlē Endijs Kleistrovs, Klāvs Jansons, Matīss Kristiāns Morozovs un Kristaps Laugalis. U-16 grupā fināla mačā, pārspējot ranga līderus, uzvaru un braucienu uz “EuroFloorball Cup” savukārt izcīnīja rīdzinieki Daniels Anis, Jānis Vilks, Reinis Rudzītis un Tristans Priedols no komandas “Sportabode.lv”.

Noskaidroti “Ghetto Floorball” sezonas uzvarētāji

gallery icon

Komanda “777” jau pērn bija starp pieaugušo grupas līderiem, taču šosezon komandā notika paaudžu maiņa, kas tomēr neietekmēja šīs komandas sniegumu, jo šosezon puišiem izdevās izcīnīt "Ghetto Floorball" vēsturē nebijušu dubulto triumfu – pirmo vietu gan regulārajā turnīrā, gan superfinālā. Komandas spēlētāju sniegums tika novērtēts arī individuāli – Klāvs Jansons saņēma sezonas labākā spēlētāja titulu, par vērtīgāko spēlētāju superfināla cīņās tika atzīts Endijs Kleistrovs, savukārt Matīss Kristiāns Morozovs un Kristaps Laugalis, paralēli superfinālā startējot arī U-16 grupā, izcīnīja otro vietu. Par uzvaru superfinālā komanda “777” savā īpašumā ieguva biļetes uz Zviedrijas florbola superlīgas fināliem, kurus uzvarētājiem dāvā Latvijas Florbola Savienība.

Pieaugušo grupā superfinālā negaidīti otrie palika komanda “Studenti”, bet šogad trešajā vietā pagājušās sezonas čempioni – “Oxdog team/Posantre”. "1 pret 1" formāta turnīrā par asfalta karali tika kronēts Matīss Kristiāns Morozovs, kurš superfinālā kāpa uz pjedestāla arī U-16 un pieaugušo grupā. U-16 grupā otro vietu ieguva komanda “Nesekmība”, bet trešās vietas noteikšanai bija nepieciešami bullīši, kuros labāki izrādījās lielvārdieši no komandas “JSM”.

Regulārā turnīra uzvarētāji balvās no Rīgas 1.Tālmācības vidusskolas saņēma braucienu uz pasaules čempionātu Dānijā, to šosezon arī izcīnīja komanda “777”. Balvas sezonas garumā dāvāja arī “Sportapunkts”.

Lai arī regulārā sezona noslēgusies, “Ghetto Floorball” rīkotie pasākumi atsāksies jau nākamo otrdien, kad Grīziņkalnā risināsies Latvijā šogad vienīgais florbola bullīšu turnīrs.