Daugavpilī seksuāli noskaņots pusaudzis uzbrūk jaunām māmiņām
Daugavpiliešus jau vairāk kā nedēļu spriedzē tur kāds mazgadīgs maniaks, kurš uzbrūkot jaunām sievietēm un mēģina apmierināt savas perversās tieksmes.
112
2016. gada 6. maijs, 18:14

Daugavpilī seksuāli noskaņots pusaudzis uzbrūk jaunām māmiņām

Jauns.lv

Daugavpiliešus jau vairāk nekā nedēļu biedē stāsti par kādu pusaudzi, kurš uzmācas jaunām sievietēm. Seksuālais maniaks esot 13 – 15 gadus vecs un viņš jau vairākkārtīgi esot mēģinājis savas perversās fantāzijas īstenot, uzbrūkot pilngadīgām jaunietēm un jaunām māmiņām.

Par laimi jaunietēm no neķītrā tīņa izdevies atkauties. Policija pašlaik meklē iespējamo varmāku, kurš savas upures noskata vienā un tajā pašā apkaimē – Ķīmiķu mikrorajonā.

Daugavpils laikraksta „Seičas” redaktore Inna Plavoka Latvijas Radio 4 pastāstīja:  

„Pagājušās nedēļas beigās sociālos tīklos uzspridzināja vairāki jaunu daugavpiliešu piedzīvojumi. Kādai sievietei, jaunai māmiņai, kura ar savu mazo bērnu pastaigājās Porohorovkas apkārtnē no aizmugures uzbruka pusaudzis un sāka viņu žņaugt, vienlaikus pusaudzis esot mēģinājis apmierināt savas seksuālās tieksmes. Jaunā sieviete tika nogrūsta uz zemes, viņa sāka skaļi kliegt, uzbrucējs nobijās un aizmuka Menedeļejeva ielas virzienā. Jaunā māmiņa par notikušo uzrakstīja iesniegumu policijai”.

Sākumā policija notikušajam īpašu uzmanību nepievērsa un to uzskatīja par parastu, nenozīmīgu huligānismu nevis seksuālu uzbrukumu. Tomēr pēc pāris dienām pusaudzis atkal esot uzbrucis sievietei.

„Cietusī pastāstīja, ka viņai uzbrucis 13 – 15 gadus vecs jaunietis, augumā ap 160 cm, kalsnas miesasbūves. Bijis melnā cepurē, zilā vējjakā un tumšās biksēs. Tomēr, spriežot pēc sievietes iesnieguma policijā, neizriet, ka pusaudzis uzbrucis seksuālu tieksmju vadīts,” stāsta Plavoka. Vēl pēc kāda laika līdzīgs uzbrukums noticis kādai 24 vecai sievietei kādas Jātnieku ielas daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā.

Daugavpilieši gan sociālajos tīklos, gan vēstulēs vietējiem plašsaziņas līdzekļiem stāsta par nepilngadīgā maniaka uzdarbošanos Ķīmiķu mikrorajonā. Daugavpils policijas preses pārstāve Anastasija Laizāne paziņojusi, ka policijai ir zināms par šādiem gadījumiem un tā meklē varmāku. Tiesa, pagaidām bez panākumiem.


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, Evija Trifanova/LETA