foto: Aculiecinieka foto
Deputāta Artusa Kaimiņa džips stāv pamests pie Saeimas
Uzlīmītē uz loga redzams, ka tehniskā apskate Kaimiņa automobilim beigusies jau 7. jūlijā.
Sabiedrība
2017. gada 20. jūlijs, 13:01

Deputāta Artusa Kaimiņa džips stāv pamests pie Saeimas

Kasjauns.lv

Kāds acīgs garāmgājējs ievērojis, ka deputāta Artusa Kaimiņa automašīnai “Land Rover”, kas šobrīd ir novietota stāvlaukumā netālu no Saeimas, jau vairāk nekā nedēļu ir beigusies tehniskā apskate.

Saskaņā ar aculiecinieka teikto, fotogrāfijas tapušas 18. jūlijā. Kaimiņa automašīnu viņš atpazinis pēc reģistrācijas numura.

Kā pārliecinājās Kasjauns.lv, arī 20. jūlija rītā Kaimiņa transportlīdzeklis atradās blakus izstāžu zālei "Arsenāls":

foto: Aculiecinieka foto

Likumu automašīnas saimnieks nepārkāpj – spēkrats drīkst stāvēt pie Saeimas arī bez skates, taču šobrīd gan nav skaidrs, kādēļ auto šādā stāvoklī atrodas jau nedēļu.

Jāpiemin gan, ka kopš 23. jūnija Saeimā ir sesiju pārtraukums, kurš ilgs līdz pat 4. septembrim.

Deputāta kaimiņa auto bez tehniskās apskates stāv netālu no Saeimas.

Kāds acīgs garāmgājējs ievērojis, ka deputāta Artusa Kaimiņa automašīnai “Land Rover”, kas šobrīd ir novietota stāvlaukumā netālu no Saeimas, jau ...

gallery icon

Skaidrs, ka gluži vienkārši aizbraukt no Vecrīgas likums gan liedz, turklāt blakus esošajā krustojumā nemitīgi dežurē policija.

Risinājums būtu iegādāties vienas dienas atļauju no CSDD, kas dod tiesības pārvietoties ar tajā norādīto transportlīdzekli no tā remonta vai atrašanās vietas tikai līdz tuvākajai transportlīdzekļa kategorijai atbilstošajai tehniskās apskates stacijai. Šāda CSDD pakalpojuma cena - 3,56 eiro.

Artusa Kaimiņa pārkāpumi un visatļautība

gallery icon

Portāls Kasjauns.lv mēģināja sazvanīt deputātu, lai uzzinātu vairāk par šo situāciju, taču neveiksmīgi.

Kaimiņa iepriekšējie "nedarbi"

Kā zināms, deputāts Artuss Kaimiņš ik pa laikam izceļas ar kašķiem un apšaubāmu rīcību.

Pērn deputāts Artuss Kaimiņš savu "Land Rover" džipu Antonijas ielā bija atstājis, rupji pārkāpjot Ceļu satiksmes noteikumus. Auto atradās daļēji uz gājēju ietves un zem zīmes Apstāties un stāvēt aizliegts. Tāpat šis spēkrats savulaik bija novietots Neatliekmajam medicīniskajam transportam paredzētajā stāvvietā pie Rīgas Centrāltirgus.

Aptuveni pirms diviem gadiem, kad Kaimiņš pirmo reizi spēra kāju pāri Saeimas slieksnim kā deputāts, viņš savu veco BMW markas auto, neievērojot noteikumus, bija nevērīgi novietojis pie bijušās darbavietas – Latvijas Nacionālā teātra.

Toreiz tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un Kaimiņam tika uzlikts 30 eiro naudas sods.