Labdaru laimes stāsti: mazā Nika veseļojas un dara blēņas
Pateicoties cilvēkiem un uzņēmumiem, kas ar labdarības fonda Labdaris.lv palīdzību saziedoja Nikas ārstēšanai vajadzīgos 9000 eiro, meitene 23. maijā varēs doties uz nākamo rehabilitāciju.
Sabiedrība
2016. gada 10. maijs, 08:00

Labdaru laimes stāsti: mazā Nika veseļojas un dara blēņas

Jauns.lv

Laikam jau mazā Nika, kas slimo ar retu ģenētisku saslimšanu, pēdējā gada laikā ir kļuvusi daudz veselāka, jo meitene ir sākusi darīt blēņas un viltībā cenšas pārspēt ne tikai vienaudžus, bet arī bērnudārza audzinātājas. Viņas veselības stāvoklis uzlabojās, pateicoties simtiem labsirdīgu cilvēku, kas pērn viņai saziedoja 9000 eiro un deva iespēju ārstēties.

Nu jau trīs gadus vecās Nikas mamma Anna ir ļoti pateicīga katram, kas pērn atsaucās viņas lūgumam palīdzēt. Gada laikā viņu abu dzīve ir ļoti mainījusies: Nikai bija iespēja doties uz rehabilitāciju un viņa ir uzsākusi mācības bērnudārzā. Meitene vēl nerunā, bet viņas veselības stāvoklis pēc rehabilitācijas ir ievērojami uzlabojies.

Mēdz sacīt, ka palaidnības ir viena no pazīmēm, kas apliecina bērna veseļošanos. Arī Nika ir pasākusi blēņoties. Viena no viņas viltībām ir mēģinājumi nemazgāt rokas pirms pusdienām bērnudārzā. Lai tas nebūtu jādara, Nika ļoti cenšas audzinātājām palīdzēt pierunāt pārējos bērnus mazgāt rokas un cer, ka viņas pašas netīrās rociņas paliks nemanītas.

Anna par meitiņas palaidnībām runā ar smaidu, jo tās parāda, ka viņai kļūst labāk.  Pateicoties cilvēkiem un uzņēmumiem, kas ar labdarības fonda Labdaris.lv palīdzību saziedoja Nikas ārstēšanai vajadzīgos 9000 eiro, meitene 23. maijā varēs doties uz nākamo rehabilitāciju.

Anna braucienu gaida ar nepacietību, jo, iespējams, pēc tā Nika beidzot pateiks vārdu "mamma".

Vairāk stāstu ar laimīgām beigām ir iespējams lasīt

šeit
.

Jūs varat palīdzēt uzrakstīt vairāk šādu laimes stāstu

šeit

.

Raksts publicēts sadarbībā ar labdarības fondu Labdaris.lv / Publicitātes foto