Teicama rīcība! CSDD darbinieki izglābj TV sejas Kristīnes Virsnītes ceļojumu
„Rēzeknes CSDD mūs sagaidīja ar atplestām rokām un smaidiem! Arī bankā cilvēki nedevās mājās, lai baudītu brīvdienu sākumu, tā vietā teica, ka mums palīdzēs,” sajūsmu par darbinieku attieksmi neslēpj Kristīne.
Sabiedrība
2016. gada 11. maijs, 07:38

Teicama rīcība! CSDD darbinieki izglābj TV sejas Kristīnes Virsnītes ceļojumu

Jauns.lv

Visai nekomfortabli ceļojums uz Krieviju sācies TV personības, raidījuma „Māmiņu Klubs” vadītājas Kristīnes Virsnītes ģimenei. Stāvot automašīnu rindā pie robežas, viņa atskārtusi, ka ģimenes transportlīdzeklim nozaudēta numura zīme. Kā Facebook raksta pati Kristīne, laimīgi turpināt ceļu ģimenei izdevies vien pateicoties CSDD un bankas darbinieku operatīvai un pašaizliedzīgai rīcībai.

Izpelnās 30 eiro sodu

Incidents norisinājies pagājušajā piektdienā, 6. maijā. „Mūsu šodienas piedzīvojumi – Terehovas robežpunktā, dodoties uz Maskavu, kur pavadīsim turpmākās trīs nedēļas, robežsardze atklāja, ka esam kaut kur ceļa posmā Rīga-Terehova nozaudējuši numura zīmi, kad bijām jau stundu gaidījuši rindā. Klusi cerējām, ka pastāv iespēja tikt pie jaunas numura zīmes, nemērojot visu ceļu atpakaļ uz Rīgu. Taču, nē – saņēmām vēl 30 eiro naudas sodu,” “Facebook” raksta Kristīne.

CSDD steidz palīgā

Notikumi steigušies viens pēc otra un, kā stāsta TV seja, ģimene nokļuvusi īstā karuselī: „Zvanījām CSDD, kur uzzinājām, ka Rēzeknē varam tikt pie jauna numura, taču, ak vai – ir darba dienas beigas un nodaļa slēdzas pēc divām minūtēm.”

Pēc sarunām ar Rēzeknes CSDD nodaļas darbiniekiem, ģimene vienojusies, ka viņus gaidīs. Līdzīgas sarunas tikmēr notikušas ar bankas „Privatbank” darbiniekiem Rīgā un Rēzeknē, jo, tā kā ģimenes transportlīdzeklis joprojām ir līzingā, jātiek arī pie jaunas izbraukšanas pilnvaras.

„Rēzeknes CSDD mūs sagaidīja ar atplestām rokām un smaidiem! Arī bankā cilvēki nedevās mājās, lai baudītu brīvdienu sākumu, tā vietā teica, ka mums palīdzēs. Mēs vēlamies pateikties šiem jaukajiem un labsirdīgajiem cilvēkiem, kuri mūs uzklausīja un nepameta vienus. Tas liek ticēt labajam!” sajūsmā ir Kristīne un viņas ģimene. Labus vārdus notikumā iesaistītajām pusēm netaupa arī komentētāji internetā.

„Visi taču esam cilvēki”

CSDD sabiedrisko attiecību pārstāvis Jānis Aizpors, komentējot atgadījumu, uzteic darbinieku rīcību, taču atklāj, ka šāda attieksme nav nekas neparasts. „Palīdzam cilvēkiem pēc labākās sirdsapziņas. Kādam, kurš pie mums ieradies ar problēmu neteiksim taču – atbrauc rītā, darba diena beigusies! Visi taču esam cilvēki,” teic CSDD runasvīrs.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto