Par civilsievas slepkavību aiztur vīrieti, kurš centies aizbēgt uz Krieviju
Policisti par slepkavību aiztur vīrieti, kurš mēģinājis bēgt uz Krieviju.
112
2016. gada 26. maijs, 17:01

Par civilsievas slepkavību aiztur vīrieti, kurš centies aizbēgt uz Krieviju

Jauns.lv

Likumsargi saistībā ar sievietes slepkavību aizturējuši kādu vīrieti, kurš mēģināja aizbēgt uz Krieviju, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā (VP).

Otrdien Rīgā, Liepājas ielā tika atrasts 36 gadus vecas sievietes līķis. Likumsargi saņēma informāciju par 1975.gadā dzimušu vīrieti, kurš, strīda laikā savai civilsievai, iespējams, nodarījis miesas bojājumus, no kuriem viņa mirusi.

Policijas  Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Rīgas reģiona kriminālpoliciju ieradās 1980.gadā dzimušās sievietes dzīvesvietā Liepājas ielā. Aizdomas apstiprinājās. Dzīvoklī tika atrasts jaunās sievietes līķis ar galvas traumu.

Policisti uzsāka iespējamā ļaundara - 1975.gadā dzimušā vīrieša, meklēšanu. Aizdomās turamais slēpās, un policijas rīcībā esošā informācija liecināja, ka viņš izplānojis bēgt uz Sanktpēterburgu. Likumsargiem izdevās noskaidrot iespējamā ļaundara atrašanās vietu.

Trešdien, 25.maijā, ap plkst.16.00 Rīgas reģiona pārvaldes Ķengaraga iecirkņa teritorijā iespējamais nozieguma izdarītājs tika notverts. Nozieguma motīvs un citi notikušā apstākļi tiek skaidroti izmeklēšanā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Tiesa rīt lems par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizturētajam.

BNS/Foto: Valsts Policija