Brunavā sadeg vistas, 10 cūkas un viens auto
Ugunsgrēkā Bauskas novadā gājušas bojā desmit cūkas.
112
2016. gada 7. jūnijs, 09:21

Brunavā sadeg vistas, 10 cūkas un viens auto

Jauns.lv

Kūts un saimniecības ēkas ugunsgrēkā Bauskas novadā pirmdien gājušas bojā desmit cūkas, uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pirmdien plkst.4.26 tika saņemts izsaukums uz Bauskas novada Brunavas pagastu, kur dega kūts un saimniecības ēka. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka ēkas deg 430 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā sadega viena vieglā automašīna, desmit cūkas un vistas. Plkst.7.36 ugunsgrēks tika lokalizēts un plkst.8.00 vēl turpinājās tā likvidācijas darbi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, loga rāmis, niedres, krūmi, zaru kaudze, žogs, koks, sadzīves priekšmeti, meža zemsedze, trīs vieglās automašīnas, divi traktori, piecas garāžas, šķūnis, divas pirtis, neapsaimniekota ēka, saimniecības ēka, dzīvojamā māja, sodrēji ēkas dūmvadā un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 6.jūnija plkst.6.30 līdz 7.jūnija plkst.6.30 saņēma 72 izsaukumus – 46 uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks.

BNS/Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Tēmas