Par atkailināšanos Vecrīgā soda kleitās tērptus britu vecpuišus. VIDEO
Sākumā kleitās tērptie briti noliedza, ka būtu atkailinājušies, taču, kad policisti norādīja uz novērošanas kamerām, ārvalstnieki atzina vainu izdarītajā.
112
2016. gada 7. jūnijs, 11:20

Par atkailināšanos Vecrīgā soda kleitās tērptus britu vecpuišus. VIDEO

Jauns.lv

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) piemērojusi administratīvos naudas sodus trīs Lielbritānijas iedzīvotājiem par atkailināšanos vecpuišu ballītē Vecrīgā, informēja RPP preses pārstāvis Toms Sadovskis.

2.jūnijā policija Līvu laukumā pamanīja kādu iereibušu un trūcīgā Supermena kostīmā tērptu vīrieti, kurš apkārtējo apskatei bija atkailinājis intīmās zonas. Policisti vīrieti nogādāja policijas telpās un noskaidroja, ka viņš ir 29 gadus vecs tūrists no Lielbritānijas, kurš Rīgā ieradies, lai nosvinētu vecpuišu ballīti.

Par sīko huligānismu vīrietim piemērots 200 eiro naudas sods, kuru pārkāpējs uzreiz apmaksājis.

Tajā pašā dienā divas stundas vēlāk cita policijas ekipāža saņēma ziņu no videonovērošanas centra darbiniekiem par to, ka Grēcinieku ielā vairāki vīrieši metušies savdabīgā rotaļā - uz ielas aplī stāvēja bariņš vīriešu, taču viņiem pa vidu īpatnēju rituālu veica divi kleitās ģērbti biedri. Arī šie kleitās ģērbtie kungi izklaidē piedalījās ar atkailinātiem dzimumorgāniem.

Pāris minūšu laikā notikuma vietā ieradās policijas ekipāža, taču tajā brīdī vīrieši savādo rituālu jau bija beiguši. Skaidrojot notikuma apstākļus, izrādījās, ka arī šajā gadījumā iesaistīti vecpuiši no Lielbritānijas. Sākumā kleitās tērptie briti noliedza, ka būtu atkailinājušies, taču, kad policisti norādīja uz novērošanas kamerām, ārvalstnieki atzina vainu izdarītajā.

Abi aizturētie ir 29 gadus veci vīrieši no Lielbritānijas, turklāt ārvalstnieki bija iereibuši.

Arī šiem pārkāpējiem par sīko huligānismu sastādīti protokoli, un katram piemērots 250 eiro liels naudas sods.

LETA / Foto: ekrānuzņēmums no video