Asinis uz Vecrīgas bruģa – piektdienas rītā pašā centrā piekauts vīrietis
Notikušo kautiņu fiksējis Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centrs. Par vīrieša piekaušanu liecina arī divas lielas asins peļķes uz bruģa, iepretim Brīvības piemineklim, blakus restorānam „McDonalds”.
112
2016. gada 18. jūnijs, 06:25

Asinis uz Vecrīgas bruģa – piektdienas rītā pašā centrā piekauts vīrietis

Jauns.lv

Incidents noticis Kaļķu ielā, netālu no Brīvības pieminekļa. Par redzēto Kasjauns.lv pavēstīja aculiecinieks Andris – viņš, pa ceļam uz darbu, uz bruģa pamanījis divas asins peļķes.

Vīrietis nogādāts slimnīcā

Kā ziņo Rīgas pašvaldības policija (RPP), kautiņa sekas konstatējuši netālu patrulējušie RPP darbinieki pēc tam, kad par novērošanas kamerās redzēto ekipāžu informējis RPP video novērošanas centrs. „Ierodoties notikuma vietā, policijas brigāde konstatēja uz zemes guļošu vīrieti, kuram nodarīti miesas bojājumi,” informē RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Pēcāk pašvaldības policijas ekipāža uz notikuma vietu izsaukusi neatliekamās palīdzības brigādi, kura vīrieti nogādājusi slimnīcā. Patlaban nav zināms, vai vīrietis bijis alkohola reibumā, kā arī nav apzināti arī uzbrukuma veicēji. Rakstīt iesniegumu pašvaldības policijai vīrietis atteicies.


Kasjauns.lv/Foto: Georgs Viljams Hibneris