Deputāts Ančāns saguris Jūrmalas domes sēdē
Politika
2010. gada 21. maijs, 08:50

Deputāts Ančāns saguris Jūrmalas domes sēdē

Jauns.lv

Deputāts Ilmārs Ančāns, kuram Jūrmalas domes korupcijas skandālu vēsturē ir ievērojama loma, kādā no brīžiem, kad tika lemts par mēra Raimonda Munkevica brīvlaišanu, izskatījās krietni saguris.

Ja atceramies, tad pirmā Jūrmalgeita 2005. gadā sākās tieši ar Ančāna atklātību – deputāts atzina, ka viņam domes tualetē piedāvāts 20 000 eiro liels kukulis, lai mēra amatā tiktu Juris Hlevickis. Tagad šī persona atrodas nevis mēra krēslā, bet vietā, no kuras nevar tik viegli aiziet...

Līdzīgs liktenis draud arī Raimondam Munkevicam, kuru vakar domes deputāti izbalsoja no mēra amata. Ančāns balsojumā atturējās.

LETA ziņo, ka debates pirms balsojuma bija neierasti īstas, tās ilga nepilnas 20 minūtes. Kā allaž aktīvākais debatētājs bija domes deputāts Ilmārs Ančāns ("Mūsu zeme"). Viņš klātesošos izklaidēja, stāstot par saviem bērnības murgiem - par nacistu zvērībām un Izraēlas specdienestiem. Ančāns paziņoja, ka atturēsies no balsojuma tāpēc, ka viņam nav pārliecības, ka Munkevics ir iejaukts kukuļdošanā.

Starp citu, to Ančāna kungs apliecināja vakar TV žurnālistiem, sakot, ka viņi Munkevica sakarā redzot tikai koka lapotni, bet ne saknes un stumbru...

Kasjauns.lv