Miljonārs Mārtiņš Lauva vienā sarakstā ar brāļiem Rubikiem
2010. gada 15. jūlijs, 11:23

Miljonārs Mārtiņš Lauva vienā sarakstā ar brāļiem Rubikiem

Jauns.lv

Saeimas vēlēšanās no „Saskaņas centra” kandidēs uzņēmējs Mārtiņš Lauva, Sociālistiskās partijas līdera Alfrēda Rubika dēli un vairāki sportisti.

Lauva ar otro numuru iekļauts Kurzemes vēlēšanu apgabala sarakstā. Jau ziņots, ka pirmie savu kandidātu sarakstu vēlēšanām Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniedza „Saskaņas centrs”. Lielākoties izvirzīti jau esošie Saeimas un Rīgas Domes deputāti, galvaspilsētas mērs Nils Ušakovs sarakstā gan nav iekļauts.

Rīgā ar pirmo numuru kandidēs Saeimas frakcijas vadītājs un partijas premjera amata kandidāts Jānis Urbanovičs. Kā ceturtais sarakstā iekļauts Alfrēda Rubika dēls, Saeimas deputāts Artūrs, viņa brālis Raimonds startēs Latgalē. Kandidātu vidū ir arī bijušais Latvijas izlases futbolists, deputāts Mihails Zemļinskis.

Vidzemē startēs kādreizējais Latvijas regbija izlases spēlētājs, Regbija federācijas prezidents Juris Silovs, Kurzemes vēlēšanu apgabala kandidēs peldētājs, olimpisko spēļu dalībnieks Romāns Miloslavskis.

„Saskaņas centrs” savā programmā plāno uzvarēt vēlēšanās, lai „izvestu valsti no krīzes”, no bankrota un pazemojuma, lūdzot palīdzību starptautiskajiem kreditoriem, solot „mežonīgā kapitālisma vietā” radīt sociāli atbildīgu ekonomiku.

LETA/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva