Sabiedrība
2010. gada 18. jūlijs, 10:06

Rutuļa jaunais albums būs pieejams digitālā formātā

Jauns.lv

Nākamnedēļ, 19.jūlijā, izdevniecība "Platforma" digitālā formātā izlaidīs Normunda Rutuļa jauno dziesmu albumu "Marmeladejas", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja dziedātāja pārstāvji.

Jaunais albums veikalos nonāks divas nedēļas vēlāk - 5.augustā. "Marmeladejas" iekļaus 12 jaunas dziesmas un to variācijas.

Albuma veidošanā piesaistīti dziesmu radītāji un producenti no visas Latvijas - Guntis Vecgailis, Gaitis Lazdāns, Jānis Stībelis, Ralfs Rubenis, DjUga, Roberts Lejasmeijers, Jānis Strazds, Reinis Krūziņš, Gints Stankēvičs, Ivars Kurpnieks, Guntars Račs, Andy Bassland, ''Edge Core", Artūrs Slišāns, "BuGaga Project", "N' Works", Dj Wiesys, "Flyingmice" un "Mart Inc.".

"Nosaukums man iešāvās prātā kādā rītā, tramvajā. Tā laika aktualitāte - olimpiskās spēles "griezās pa galvu", un tā kā man patīk veidot labskanīgus jaunvārdus, no vārdiem "olimpiāde", "dejas" un "marmelāde" iznāca "Marmeladejas". Skan labi, atbilst albuma noskaņai - garšīgi un kustīgi," skaidro Rutulis.

Šis ir septītais dziedātāja solo albums. Tā kā stilistiski tas atšķiroties no iepriekšējiem un radīts ar mērķi atjaunināt auditoriju, dziedātājs labskanības dēļ nolēmis saīsināt skatuves vārdu uz Rutulis, taču estrādes mūzikā dziedātājs turpināšot darboties ar pilnu vārdu un uzvārdu.

Jau ziņots, ka šodien Smiltenē, Jāņukalna estrādē, plkst.18 sāksies Latvijā populārās šlāgermūzikas grupas "Apvedceļš" 10 gadu jubilejas festivāls, kurā uzstāsies arī Normunds Rutulis.

LETA